REAL LIFE TODAY I LOVE

Η λάμψη που κρύβουμε μέσα μας


Τζένη Μπαλατσινού

26 Μαρτίου 2018

jen-pand75829.jpg

Και κάπως έτσι δεν είναι, αλήθεια; Μετά τη μουντάδα και το γκρι του χειμώνα, πώς θα κάνουμε τη μετάβαση στην πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, αν όλο αυτό δεν ξεκινήσει από μέσα μας; Αν δεν ψάξουμε εμείς οι ίδιες να βρούμε αυτές τις μικρές στιγμές μέσα στη μέρα που μας γεμίζουν ζεστασιά και φως την καρδιά και μας κάνουν να ανυπομονούμε για τα πρώτα ανοιξιάτικα τιτιβίσματα;

Η λάμψη της καθημερινότητας δεν κρύβεται, αντίθετα, μπορούμε να τη βρούμε στις πιο απλές στιγμές και κινήσεις. Σε μια βόλτα στο κέντρο κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο που θέλει να σε κάνει να πετάξεις το παλτό και να αρχίσεις να ονειρεύεσαι εκδρομές και παραλίες. Σε μια ανθισμένη αμυγδαλιά που μέσα από τα κλαδιά τις περνάνε οι ηλιαχτίδες και σου δίνουν την εντύπωση ότι όλα θα πάνε καλά. Σε ένα κόσμημα σε σχήμα μέλισσας ή κορώνας που έρχεται να βάλει μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο ντύσιμό σου που ακόμα ισορροπεί ανάμεσα σε χειμώνα και άνοιξη.

Δεν είναι κακό να ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις πιο λαμπερή τη στιγμή, την ημέρα, τη ζωή σου, ακόμη κι αν όλα γύρω έχουν βαλθεί πεισματικά να σε αποτρέψουν να το κάνεις. Κι αν δεν έχεις βρει ακόμα την όρεξη ή τη διάθεση για "αλλαγή εποχής", η Pandora σου δίνει κάθε λόγο να αρχίσεις την προσπάθεια να λάμψεις, αρχής γενομένης από το στιλ σου.

Η Pandora Shine collection θέλει να σε δει στα καλύτερά σου και είναι εκείνη που θα χρωματίσει το ανοιξιάτικο στιλ σου με σύμβολα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, με δαχτυλίδια που θυμίζουν το χρυσό φως του ήλιου, με κρεμαστά και βραχιόλια που ακτινοβολούν και χαρίζουν λάμψη που μοιάζει να είναι... μεταδοτική.

Don't be afraid to shine...

xxx

Τζένη