REAL LIFE TODAY I LOVE

Εσύ πώς αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά;


Τζένη Μπαλατσινού

17 Απριλίου 2018

11378357-954546601233098-1449651250-n12735.jpg

Ανθρώπους όλων των ηλικιών που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και απολαμβάνουν τη ζωή τους. Ο χαρακτηρισμός ενός ανθρώπου ως όμορφου, κλείνει μέσα της πολλά.

Είναι συνδυασμός προσωπικότητας, ευφυΐας, χάρης, γοητείας, αρμονίας κομψότητας, αλλά και της υγείας, της σεξουαλικότητας, της συμμετρίας, της επιδερμίδας του προσώπου του. Και όπως όλα τα παραπάνω, έτσι και η επιδερμίδα μας χρειάζεται την φροντίδα μας.

Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό είναι η Cleria Lift Effect Cream. Μία 24ωρη κρέμα προσώπου για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες.

Ένας από αυτούς είναι το πολύτιμο έλαιο μαστίχας που ενεργοποιεί την πρωτεΐνη νεότητας Klotho ή Κλωθώ-ανακαλύφθηκε το 1997 και πήρε το όνομα από τις τρεις Μοίρες της ελληνικής μυθολογίας και συγκεκριμένα από εκείνη που πλέκει το νήμα της ζωής. Επιπλέον περιέχει Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, προβιταμίνη Β5, υαλουρονικό οξύ τριπλής δράσης, πολυσακχαρίτες από χαρούπι και ronacare. Συστατικά που είναι απαραίτητα στην περιποίηση της επιδερμίδας, όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, αυξάνει τη σφριγηλότητα, ενισχύει το περίγραμμα, μειώνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές, προσφέρει πλούσια αντιοξειδωτική προστασία, ενώ δεν περιέχει σιλικόνη. Την εφαρμόζω πάντα σε καθαρή επιδερμίδα, με ανοδικές, ταμποναριστές, απαλές κινήσεις και αφήνω την υγρασία να μένει στο πρόσωπό μου.

Και νιώθω αμέσως την αναζωογόνηση του δέρματός μου, που αμέσως το αισθάνομαι όμορφο και φωτεινό. Όταν διαβάσετε αυτό το άρθρο, κοιτάξτε γύρω σας λίγο πιο προσεκτικά.

Η ομορφιά υπάρχει παντού και κυρίως μέσα μας. Υποστηρίξτε τη και αναδείξτε τη.