REAL LIFE TODAY I LOVE

Η μέρα εκπαίδευσής μου αρχίζει...!


Τζένη Μπαλατσινού

9 Απριλίου 2019

a1.jpg

Κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούριο νιώθω σαν να αφήνω ξανά τα παιδιά μου πρώτη μέρα στο σχολείο. Είναι αυτό το συναίσθημα που νιώθεις συγκίνηση, περηφάνια, ένα δημιουργικό άγχος και ταυτόχρονα ένα σφίξιμο στο στομάχι. Έτσι και τώρα λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας μου εκπομπής αυτό το συναίσθημα με κατακλύει.

Το «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» το είχαμε 2 χρόνια στο μυαλό μας μαζί με τον Ζαφείρη Χαραλαμπίδη και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ήθελα η επόμενη φορά που θα κάνω εκπομπή να έχει την «Τζένη» της καθημερινότητάς μου. Έτσι όπως είμαι με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ήθελα ξεκάθαρα μια χαλαρή προσέγγιση των πραγμάτων και να μοιραζόμαστε όμορφες εικόνες με το κοινό. Κάτι που όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από το jenny.gr θέλω να περνάει στο κοινό – όμορφες εικόνες και μηνύματα αισιοδοξίας. Πιστεύω πως τα καταφέρνουμε αρκετά καλά στο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Κάθε επεισόδιο θα είναι και μία νέα ημέρα εκπαίδευσης. Νέες εμπειρίες, νέα hobbies και πάνω από όλα νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους που μας βάζουν στην καθημερινότητα τους, μας συστήνουν τα hobbies τους και μοιράζονται μαζί μου και μαζί σας την ξεχωριστή φιλοσοφία ζωή τους!

Σας περιμένω αυτό το Σάββατο (13/4) στις 16:00 στον Αnt1 για να μοιραστούμε μαζί όλες αυτές τις όμορφες στιγμές!

Και μην ξεχάσετε να κάνετε follow το «Εκπαιδεύοντας με την Τζένη» στο Instagram για να βλέπετε υλικό από τα γυρίσματα και πολλές αστείες στιγμές!