REAL LIFE TRUE STORIES

Simone Biles: «Δεν είμαστε απλοί ψυχαγωγοί, είμαστε άνθρωποι»


The Jennettes

5 Αυγούστου 2021

Simone Biles: «Δεν είμαστε απλοί ψυχαγωγοί, είμαστε άνθρωποι»
H Simone Biles αποσύρθηκε για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, όμως επέστρεψε δυναμικά στο Τόκιο και κέρδισε χάλκινο μετάλλιο – το έβδομο στην καριέρα της. Το χρυσό στη δοκό πήρε η Chenchen Guan, ενώ το αργυρό η Xijing Tang.

H Simone Biles αποσύρθηκε για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, όμως επέστρεψε δυναμικά στο Τόκιο και κέρδισε χάλκινο μετάλλιο – το έβδομο στην καριέρα της. Το χρυσό στη δοκό πήρε η Chenchen Guan, ενώ το αργυρό η Xijing Tang.

«Το χάλκινο σημαίνει πολλά περισσότερα από κάθε χρυσό, επειδή έχω περάσει τόσα στην τελευταία πενταετία και την περασμένη εβδομάδα που ήμουν εδώ. Πιέστηκα πολύ συναισθηματικά», δήλωσε στην εκπομπή Today Show του NBC. «Και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και όλα τα άλλα κορίτσια».

«Δε με ένοιαζε και τόσο το αποτέλεσμα», είπε για τον τελικό. «Ήμουν τόσο χαρούμενη που έβγαλα το πρόγραμμα και μπόρεσα να διαγωνιστώ μία ακόμη φορά».

Μιλώντας για την εμπειρία της και όσα έμαθε στο Τόκιο, η Simone Biles έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ψυχική υγεία. «Σίγουρα ήρθε στο φως αυτή η συζήτηση. Είναι κάτι που αφορά τον κόσμο αρκετά και, κατά κάποιον τρόπο, κρύβεται κάτω από το χαλί», είπε σε δημοσιογράφους. «Νιώθω πως δεν είμαστε απλοί διασκεδαστές, είμαστε και άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα».

«Μετά τον ομαδικό τελικό, επιστρέψαμε στο Χωριό και ειλικρινά περίμενα πως θα ένιωθα κάπως εξευτελισμένη, και αθλήτριες έρχονταν και έλεγαν πόσο σημαντικό ήταν για εκείνες, πόσα έκανα για τον κόσμο τους. Ήταν το πιο τρελό συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή, σκεφτόμουν πως τελικά υπάρχουν πολλά περισσότερα από την ενόργανη και τα μετάλλια», πρόσθεσε.

 

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr