REAL LIFE TRUE STORIES

«Ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη»: Η εθελόντρια πυροσβέστης που είδε το σπίτι της να φλέγεται, συγκινεί


The Jennettes

9 Αυγούστου 2021

«Ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη»: Η εθελόντρια πυροσβέστης που είδε το σπίτι της να φλέγεται, συγκινεί

Την ώρα που πάλευε να σώσει τα σπίτια των άλλων, είδε το δικό της να τυλίγεται στις φλόγες. Η Ειρήνη Μαλέση, η εθελόντρια από τη Βαρυμπόμπη που έδωσε τη δική της μάχη με την καταστροφική φωτιά, έχασε τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη – όχι, όμως, το θάρρος της.

«Ήμουν από την άλλη μεριά της φωτιάς, βοηθούσα με τους συνάδελφους, φεύγουμε από εκεί πέρα, ερχόμαστε προς τα εδώ και λέω σε κάποια φάση στα παιδιά, “πάμε να δούμε τι γίνεται και στο σπίτι μου”. Βλέπω το σπίτι μου μες στις φλόγες όλο, δεν σωζόταν τίποτα και έπρεπε δυστυχώς να φύγω… Οι γονείς μου έλειπαν, δεν κινδύνευε κάποια ζωή εδώ», δήλωσε στο Star.

Kαι με ανάρτησή της στο Facebook, προκάλεσε ανατριχίλα.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω να βλέπεις το σπίτι σου, τις αναμνήσεις σου, τα πάντα να τυλίγονται στις φλόγες και να χάνονται σε μια στιγμή», έγραψε. «Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη».

Δείτε ακόμη: 10 συγκλονιστικές εικόνες από την μεγάλη φωτιά στην Αθήνα