REAL LIFE TRUE STORIES

WNBA: Η Μπριάνα Στιούαρτ πέτυχε τα όνειρα που έκανε ως παιδί


JTeam

10 Οκτωβρίου 2023

WNBA: Η Μπριάνα Στιούαρτ πέτυχε τα όνειρα που έκανε ως παιδί
Από μικρή ονειρευόταν την κορυφή η Μπριάνα Στιούαρτ, μέχρι που την έφτασε, έχοντας αναδειχθεί δύο φορές MVP στο WNBA και αναζητώντας τον τρίτο τίτλο της καριέρας της

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο Σεπτέμβριος, το WNBA ανακοίνωσε τα βραβεία του για τη σεζόν. Με την Μπριάνα Στιούαρτ φυσικά πρώτη μεταξύ όλων, να αναδεικνύεται δεύτερη φορά MVP στη λίγκα.

Η σταρ των New York Liberty πέτυχε όσα ονειρευόταν μικρή και διεκδικεί πλέον τον τίτλο με την ομάδα της, παρά την ήττα στον πρώτο τελικό από τις Las Vegas Aces. Η Στιούαρτ δημοσίευσε αυτά που ήθελε να πετύχει μικρή.

Πιστή στο ραντεβού με το όνειρό της, δεν έβλεπε τον εαυτό της τίποτα άλλο παρά μονάχα MVP. Κάτι που φαινόταν από τους στόχους της, τους οποίους κατέγραψε στο χαρτί για να τους βλέπει και να τους νιώθει ολοένα πιο κοντά, βάζοντας τικ ένα ένα στα κουτάκια. Η μητέρα της, όπως εκείνη αποκάλυψε, βρήκε τις σκέψεις της για το μπάσκετ αποτυπωμένες όπως η αθώα εκδοχή του παιδικού της εαυτού σημείωσε.

Να σουτάρει με 80% βολές, να σκοράρει 20 πόντους σε έναν αγώνα, να μαζέψει 15 ριμπάουντ, να πετύχει triple-double σε όλα τα παιχνίδια αλλά και 25 μπλοκ σε μία μόνο αναμέτρηση. Στα παιδιά δεν μπορείς να βάλεις φρένο, αλλά η Στιούαρτ στην υπερβολή της έφτασε όσο ψηλά φανταζόταν, ακόμα και χωρίς τα 25 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Η Στιούαρτ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο 23.0 πόντους, 9.3 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ, 1.5 κλέψιμο και 1.6 μπλοκ στα 40 παιχνίδια και αναζητά τον τρίτο τίτλο της στο WNBA, μετά από αυτούς το 2018 και το 2020.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen