REAL LIFE WHO

H Ariana Huffington μιλάει για την Ελλάδα


30 Απριλίου 2014

Την οικονομική κρίση και το επιχειρηματικό της βήμα στην χώρα μας, στο Mega Cosmos. 

Η πιο δυναμική Ελληνίδα των Ηνωμένων Πολιτειών άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην καινούρια εκπομπή Mega View του δορυφορικού καναλιού του Mega, Μega Cosmos την οποία παρουσιάζει στις ΗΠΑ ο Γιώργος Σατσίδης. Η αποκλειστική συνέντευξη έγινε στη Νέα Υόρκη με αφορμή το νέο της βιβλίο Thrive το οποίο έγραψε ύστερα από υπερκόπωση που υπέστη δουλεύοντας ατελείωτες ώρες για να στήσει τον παγκόσμια δημοφιλή ιστότοπο Huffington Post.

 Στο βιβλίο διαπραγματεύεται τον ορισμό της επιτυχίας μακριά από τα κινητά τηλέφωνα, τα gudgets και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που οδηγούν στο τέλος όπως λέει σε ολικό κάψιμο (burn out).

Η Ariana Huffington  σε μία ειλικρινή εξομολόγηση αποκάλυψε τι την οδήγησε στην δημιουργία της θρυλικής Huffington Post που κατάφερε να γίνει το No1 σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικό site του πλανήτη ενώ μίλησε για το μέλλον του τύπου και της τηλεόρασης, τα λάθη και τις επιτυχίες της αλλά και το πόσο καθορίζει το διεθνές της προφίλ η ελληνική της καταγωγή.

Η ιδρύτρια της Huffington Post που απολαμβάνει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και θαυμασμό πούλησε τον ιστότοπό της πρόσφατα στην ΑΟL έναντι 315 εκατ. δολαρίων, διατηρώντας, ωστόσο, ταυτόχρονα την θέση της προέδρου & διευθύντριας του site που λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία σε 11 χώρες του κόσμου.

Στην ΜΕGA VIEW συνέντευξη που προβλήθηκε την Κυριακή 27/4 στις 20.15 έδωσε την δική της εκδοχή για το τέλος της κρίσης στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε τα επιχειρηματικά της σχέδια στην χώρα μας.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη της Ariana Huffington στην εκπομπή του Γιώργο Σατσίδη:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.