REAL LIFE WHO

Bloggers time: Η Έλενα και η Έντζη από Cool UR Style


25 Ιουνίου 2014

Η Έλενα και η Έντζυ είναι δύο αδερφές που αυθόρμητα αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους blog. Η αγάπη τους για τη μόδα είναι ένα από τα στοιχεία που έχουν κοινά και η κινητήριος δύναμη για να δημιουργήσουν το Cool Ur Style. Ως δύο διαφορετικές προσωπικότητες μοιράζονται η καθεμία τις δικές της εμπειρίες από τη δικής οπτική γωνία, αποδεικνύοντας ότι το στιλ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Αν και βρίσκονται ακόμα στην αρχή, κι όλο αυτό να ξεκίνησε από μία ιδέα που απλά “έχει πλάκα”, το Cool Ur Style είναι ένα blog γεμάτο ενέργεια και φρέσκες ιδέες μόδας, ομορφιάς ή ότι άλλο μπορεί να τις απασχολεί. Η “όαση” της Έλενας και της Έντζυ σας περιμένει για ένα στιλάτο ταξίδι.

fotografia-14_0

Γνωρίστε καλύτερα την Έλενα και την Έντζυ...

Ξεκίνησα το blog γιατί...

Έλενα: νομίζω ότι έχω πράγματα να δώσω, να δείξω, να μοιραστώ όπως κάνω και στην προσωπική μου ζωή με τους φίλους μου. Ήθελα να κάνω κάτι δικό μου και να διοχετεύσω όλη αυτή την ενέργεια που έχω βγάζοντας κάτι δημιουργικό και cool. Έντζη: ήθελα να μοιραστώ με περισσότερο κόσμο αυτά που θα πρότεινα και θα συζητούσα με τις φίλες μου, και γενικώς είναι χαρά μου να επηρεάζω θετικά τον άλλον και να μπορώ να του δώσω έστω και κάτι παραπάνω.

Στιλ για μένα είναι...

Έλενα: είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση, να έχεις ταυτότητα, να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις, τι αισθάνεσαι, πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γύρω σου..Το στυλ αντανακλά την προσωπικότητα του καθενός και είναι μοναδικό στον καθένα.. Aν έχεις δυνατή προσωπικότητα σίγουρα θα ξεχωρίσει και το στυλ σου. Έντζη: Αυτό που νιώθεις να το εκφράζεις σε κάθε σου εμφάνιση και να αισθάνεσαι άνετα με αυτά που φοράς, δεν είναι απαραίτητο να φοράμε ότι μας προτάσσει η μόδα αλλά ότι μας πάει και νιώθουμε καλά!

dsc_8896_0

Το fashion φετίχ μου είναι...

Έλενα: τα oversized σακάκια, το hottest trend του καλοκαιριού κιμονό, και εννοείται δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι μου χωρίς accessorize (αγαπώ τα statement pieces), -μου αλλάζει και μου ολοκληρώνει πάντα το ντύσιμο μου- Έντζη: έχω εμμονή με τα φθαρμένα jean και τα παπούτσια, θα μπορούσα να αγοράζω ασταμάτητα όσα βλέπω μπροστά μου! Επίσης τρελαίνομαι να πηγαίνω στο σπίτι της αδερφής μου και να της παίρνω τα κοσμήματα.

Το key item του καλοκαιριού είναι...

Έλενα: Μακρυά φορέματα, havaianas και πολύχρωμα φουλάρια δεμένα όπου μου ρθει, στο κεφάλι, στην μέση, στον καρπό, και εννοείται η αντιλιακή μας κρέμα, δεν πάω πουθενά χωρίς αυτή, η προστασία του προσώπου μας είναι top! Έντζη: σκισμένα σορτσάκια και γυαλιά ηλίου, τελευταία είμαι fan στους καθρέπτες..

dsc_0397_1

Εμπνέομαι από...

Έλενα: τα ταξίδια που κάνω, τους διαφορετικούς ανθρώπους που συναντώ, τις καινούργιες εικόνες που καταγράφει το μυαλό μου, τις μοναδικές εμπειρίες που ζω σε κάθε ένα από αυτά! Θέλω πραγματικά να ταξιδέψω σε όλο το κόσμο και να το μοιραστώ μέσα από το COOL UR STYLE. Έντζη: την αδερφή μου που πάντα βρίσκει ένα τρόπο να με εκπλήσσει και την μητέρα που μέσα της είναι ακόμα παιδί και πάντα με κάνει να χαμογελάω.

Έχω αδυναμία σε...

Έλενα: καλοσυνάτους ανθρώπους, μπορώ να δώσω και την ψυχή μου σε κάποιον που είναι αυθεντικά καλός. Έντζη: παπούτσια!!!! Θα μπορούσα να είμαι η Carry Bradsaw της Αθήνας!

Τελευταίο ταξίδι...

Έλενα: στην μακρινή Κίνα και το μαγικό Hong Kong για επαγγελματικούς λόγους.. Έντζη: στην Βιέννη όπου βρίσκομαι ακόμα και τώρα και θα εργάζομαι εδώ όλο το καλοκαίρι.

Τώρα διαβάζω...

Έλενα: είμαι fan των βιβλίων και των βιογραφιών και τελευταία αγόρασα το "H ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΑΒΕΝΙΟΥ" όπου περιγράφει πως ξεκίνησε και πως πέτυχε στην Νέα Υόρκη η πιο καλοπληρωμένη και διασημότερη διαφημίστρια στην Αμερική. Φυσικά σαν κλασσική Αιγόκερος μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!! Έντζη: μα φυσικά το CoolURstyle μιας και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο και εννοείται περιοδικά μόδας γιατί μαρέσουν πάρα πολύ τα editorials.

dsc_6707

Μου λείπει...

Έλενα: ο άντρας μου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω δουλειάς. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στην ζωή σου ανθρώπους που πιστεύουν σε εσένα και σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα. Έντζη: η παιδική μου ηλικία όπου έτρωγα τα πάντα και δεν έπαιρνα γραμμάριο.χιχι

Περιμένω...

Έλενα: την κατάλληλη ευκαιρία όπου θα μπορέσω να απογειώσω το Cool UR Style δίνοντας ακόμα περισσότερα. Έντζη: να αγαπήσουν το blog μας όπως το αγαπάμε εγώ και η Έλενα.

Οι ιδανικές διακοπές είναι...

Έλενα: θα μπορούσα να πάω οπουδήποτε αρκεί να έχω καλή παρέα και θετική ενέργεια! Ιδανικό location βέβαια θεωρώ την Σαντορίνη.. Κλείσε με σε ένα καλό ξενοδοχείο με θέα την Καλντέρα και ας μην βγω και ποτέ από εκεί. Έντζη: Dream trip είναι να πάω σε ένα εξωτικό μέρος, να περπατάω ξυπόλυτη στις άσπρες αμμουδερές παραλίες πίνοντας κοκτείλ υπό το φως του φεγγαριού being Cool with Style.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.