REAL LIFE WHO

10 ζευγάρια που μας αποδεικνύουν πως υπάρχει everlasting love


6 Δεκεμβρίου 2014

Υπάρχει άραγε η αιώνια αγάπη;

Έχει συνταγή ή είναι μια τυχερή "σύγκρουση" της ζωής δύο ανθρώπων; Μαζί με το πρώτο ερωτικό βλέμμα γεννιέται και η πρώτη αγωνία. "Θα είμαστε για πάντα μαζί; Θα κρατήσει αυτή η ευτυχία; Θα αντέξουμε ο ένας τον άλλον και οι δυο μαζί τη ζωή και τις αλλαγές της;".

Έναν δρόμο τον μαθαίνεις μόνο όταν το διαβείς και κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την αιώνια αγάπη και συντροφικότητα. Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ουσιαστικά παιχνίδια που παίζουμε στη ζωή και όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι κι εδώ, υπάρχουν κανόνες και μυστικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο σεβασμός της ελευθερίας του συντρόφου μας και το χιούμορ είναι τα βασικότερα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής σύμφωνα με τους "σοφότερους". Ποιοι είναι αυτοί; Όσοι περπάτησαν το δρόμο και ξέρουν πλέον ποιες ήταν οι χρήσιμες "σημάνσεις" με προορισμό την θνητή ερωτική αιωνιότητα.

Οι ταινίες λένε πως υπάρχει αιώνια αγάπη και πρέπει να τις πιστέψουμε! Δείτε τα ζευγάρια που μετράνε τουλάχιστον μισό αιώνα στο κοντέρ του κοινού τους βίου και μάθετε το μυστικό τους. Πιθανόν οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας να έχουν κι εκείνοι το δικό τους μυστικό. Ρωτήστε τους!

[gallery-405896]