REAL LIFE WHO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως δεν την έχετε ξαναδεί


7 Απριλίου 2015

4.png

Ένα διαφορετικό πρόσωπο μας δείχνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Θεοδωρόπουλο για το νέο ανοιξιάτικο τεύχος του γυναικείου iPhone και iPad περιοδικού "Hope".

HOPE_SPYROPOULOU

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη και δείτε τη να μεταμορφώνεται μπροστά στον φακό του Κώστα Αυγούλη:

Γιατί κάποιοι μπορεί να αισθάνθηκαν ότι απειλούνται από σένα;

Κ.Σ. Επειδή γενικά οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Μπορεί να βρίσκεσαι σε περίοδο που νοιώθεις πλήρης και καλά με τον εαυτό σου και μην νιώθεις ανασφάλεια. Ή μπορεί να νιώθεις ότι επαγγελματικά η πορεία σου είναι φθίνουσα και να λες "τι κάνει τώρα αυτό το κοριτσάκι; Μήπως μας φάει τη δουλειά;" Δεν έχω κάτσει να κατηγορήσω κάποιον ούτε να αναλύσω γιατί έπλασε ένα ψέμα και δημιούργησε μια ιστορία. Λέω πως απλά έπρεπε να συμβεί και μετά από μια βροχή βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο.

3

Υπάρχει ένα περίεργο κρυφτούλι που ψιθυρίζεται από πάρα πολύ κόσμο όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά εσύ επιμένεις να το διαχειρίζεσαι ας πούμε από διακριτικά ως να μην συμβαίνει.

Κ.Σ. Δεν υπάρχει κάτι που έχω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν προκαλώ. Θέλω να κρίνομαι για τη δουλειά μου. Δε θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θα ήταν καλό να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ότι συζητιέται γι' αυτήν είναι εν αγνοία μου και δεν αποκλείεται να αφορά σε πράγματα που μπορεί να μην ισχύουν. Με ιντριγκάρει ο κάθε ένας να βγάζει τα συμπεράσματά του.

4

Κατεβάστε το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: http://instagram.com./hopethemagazine