REAL LIFE WHO

Το 59χρονο μοντέλο που σαρώνει και μας αρέσει πολύ


17 Σεπτεμβρίου 2015

59-years-old-grandma-fashion-model-yasmina-rossi-6__8801.jpg

Η Yazemeenah Rossi είναι γιαγιά 2 εγγονιών. Είναι 59 χρονών, ζει στο Malibu και είναι μοντέλο. Ξεκίνησε στα late 20ies το modelling, όταν τα περισσότερα κορίτσια ξεκινούν να αποσύρονται. Και από τότε δεν σταμάτησε ποτέ, καθώς δουλεύει με δυνατά brands όπως Marks & Spencer, Hermes και Macy’s.

Το πρόσωπο της διατηρείται άψογα, αφήνοντας το χρόνο να το σμιλεύει όμορφα και χωρίς παρεμβάσεις με εξωφρενικά αποτελέσματα. Μα και το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές 20αρες που με τη σειρά τους αναρωτιούνται για τα μυστικά ομορφιάς της. "Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο μυστικό", απαντάει η Yazemeenah Rossi "τρώω σωστά και βιολογικά τρόφιμα, πολύ πριν γίνουν trend. Βάζω λάδι στο σώμα μου για την ενυδάτωση και Rapeseed oil (έλαιο κράμβης) στα μαλλιά μου".

Δεν διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει τη συνταγή του scrub που εφαρμόζει μια φορά την εβδομάδα στο σώμα της. "Αναμειγνύω ελαιόλαδο με ζάχαρη", δηλώνει και παρουσιάζεται ως υπέρμαχος των φυσικών προϊόντων. Συνεχίζει λέγοντας πως γυμνάζεται συστηματικά και πως φροντίζει να τρώει ένα αβοκάντο κάθε μέρα καθώς και βιολογικό κρέας και ψάρι. Τώρα νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της από ότι στα 20 της και δεν παύει να φροντίζει εκτός από το σώμα και το πνεύμα της. Ασχολείται με τη φωτογραφία που είναι μεγάλη της αγάπη αλλά και με την αγγειοπλαστική.

[gallery-481949]