REAL LIFE WHO

O Darth Vader ζει & πολιτεύεται στην Ουκρανία


14 Δεκεμβρίου 2015

DARTH-V1.jpg

Στα Star Wars, ο Darth Vader έχει σαν βασικό του στόχο την γαλαξιακή κυριαρχία. Ο Ουκρανός συνονόματός του ασχολείται με πιο «πεζές» επιδιώξεις και αναζητήσεις, όπως η ενασχόληση με τα κοινά, η βόλτα με το σκύλο της οικογένειας, το κολλάρισμα των ρούχων και τις γαστριμαργικές δημιουργίες.

Ο Ουκρανός που άλλαξε επίσημα το όνομά του σε Darth Mykolaiovych Vader, κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου, με τη δέσμευση να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Death Star για να ενισχύσει την οικονομία της χώρας. Κατάφερε να βγει 15ος από τους 42 υποψήφιους στην εκλογική αναμέτρηση, ενώ η αίτηση που ο ίδιος είχε καταθέσει στην επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας της χώρας για την πρωθυπουργία της Ουκρανίας κατάφερε να συγκεντρώσει τη στήριξη 25.000 ατόμων, αριθμός ο οποίος είναι και το όριο ώστε να εξεταστεί μία υποψηφιότητα επίσημα από τον Ουκρανό Πρόεδρο.

Ενώ τα πλήθη ανά τον κόσμο αναμένουν με μεγάλη αγωνία τη νέα ταινία Star Wars, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, για τους κατοίκους της Οδησσού ο Άρχοντας Vader αποτελεί πλέον μία cult φυσιογνωμία της πόλης.

[gallery-528337]