REAL LIFE WHO

Sophia Loren: Η πιο διάσημη Ιταλίδα όλων των εποχών έγινε 84 ετών


CHRYSAD

21 Σεπτεμβρίου 2018

19540505_baf_k09_0122.jpg

I see Sophia on the silver screena, There must be more like her in Roma” έλεγε το τραγούδι Italian Girls των Hall & Oates πολλές δεκαετίες πριν. Η Sophia Loren δεν χρειάζεται συστάσεις, την ξέρουν όλοι και είναι σαν το παλιό, καλό κρασί – γίνεται ακόμα καλύτερη με τα χρόνια. Η πιο δημοφιλής ηθοποιός που έβγαλε η Ιταλία και βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία του 1960 La Ciociara.

Η Sofia Villani Scicolone –όπως είναι το πραγματικό της όνομα- γεννήθηκε το 1934 στη Ρώμη και μεγάλωσε στη Νάπολη. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε η καριέρα της στη showbiz με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ιταλία, τον οποίο όμως δεν κέρδισε και έπειτα με την επιλογή της ως extra στην ταινία Quo Vadis. Από εκεί και έπειτα, το «αστέρι» της στον κινηματογράφο δεν σταμάτησε να λάμπει, με την ίδια να έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε 96 ταινίες.

Σήμερα, η Ιταλίδα σταρ είναι 84 ετών και εμείς θυμόμαστε τις πιο σημαντικές στιγμές και ατάκες που χαρακτήρισαν την ζωή της στη gallery που ακολουθεί.