REAL LIFE WHO

To τελευταίο μήνυμα αγάπης από τον Alain Delon στη γυναίκα της ζωής του, Romy Schneider


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2018

20101029_zaf_d20_201.jpg

«Η Rosemarie Albach-Retty, γνωστή ως Romy Schneider, θα γινόταν 80 ετών σήμερα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Όσοι και όσες την αγάπησαν και την αγαπούν ακόμα, ας κάνουν μία σκέψη για εκείνη». Μία μικρή ανακοίνωση, μία μικρή ευχή γενεθλίων στην εφημερίδα Figaro από τον Alain Delon προς τη γυναίκα που, όπως φάνηκε, ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες στην ιστορία του Hollywood ήταν εκείνος της Romy Schneider και το Alain Delon. Ερωτεύτηκαν από το πρώτο λεπτό και εκείνη, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, έφυγε από την πατρίδα της ακολουθώντας τον στο Παρίσι. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, όμως, ο ηθοποιός την άφησε για κάποια άλλη, πληγώνοντάς τη βαθιά.

Παρέμειναν φίλοι, αλλά εκείνος κατάλαβε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής του. Σε γράμμα που της έγραψε, μετά το θάνατό της, εξέφρασε όλα του τα συναισθήματα.

«Ζήσαμε περισσότερα από πέντε χρόνια, ο ένας κοντά στον άλλο. Εσύ με εμένα. Εγώ με εσένα. Μαζί. Μετά η ζωή  μας χώρισε, αλλά μιλούσαμε, συχνά. Μετά, το 1968, γυρίστηκε το ‘The Pool’. Ξαναβρεθήκαμε στη δουλειά. Πήγα στη Γερμανία για να σε ψάξω. Γνώρισα τον David, το γιο σου», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Κουκλίτσα μου, σε κοιτάζω ξανά και ξανά. Θέλω να τα καταβροχθίσω όλα με τα μάτια μου, και να σου λέω ξανά και ξανά ότι δεν ήσουν ποτέ πιο όμορφη και ήρεμη. Ξεκουράσου. Εγώ είμαι εδώ. Έμαθα και λίγα Γερμανικά μαζί σου. Ich liebe dich. Σ’αγαπώ. Σ’αγαπώ κουκλίτσα μου», ολοκλήρωσε.

 

Διαβάστε επίσης: Edith Piaf: Η συναυλία της στο Θέατρο Κοτοπούλη και ο κεραυνοβόλος έρωτας της για τον Δημήτρη Χορν

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα