REAL LIFE WHO

Όλα τα cameos του θρυλικού Stan Lee σε ταινίες της Marvel


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2018

20110428_mda_a01_001.jpg

Ο Stan Lee, ο 95χρονος δημιουργός των comics της Marvel και των πιο διάσημων superheroes, έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του επιβεβαίωσε στο TMZ πως πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο από το σπίτι του στο Hollywood Hills, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα.

Ο Lee είχε ενδεχομένως το μεγαλύτερο αντίκτυπο στη μοντέρνα pop κουλτούρα από οποιονδήποτε άλλον. Βρισκόταν πίσω από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των comics, συμπεριλαμβανομένων των Spider-Man, Fantastic Four, Iron Man και Hulk. Με τον Lee, η Marvel έβγαλε τους superheroes από την απλή πραγματικότητα των cartoons και συνέδεσε τα comics με σύγχρονα κοινωνικά θέματα, καταφέρνοντας να αναδημιουργήσει τη βιομηχανία του κινηματογράφου μέσα στη τελευταία δεκαετία, με τις ταινίες Marvel να "σπάνε" το box office.

Η θρυλική φιγούρα του Stan Lee, μαζί με τον Jack Kirby, συν-δημιουργό των comics, κατάφερε να στιγματίσει κάθε παιδική ηλικία. "Ο Stan Lee ήταν όσο εκπληκτικός όσο οι χαρακτήρες που δημιούργησε. Ένας πραγματικός superhero για όλους τους fans της Marvel στον κόσμο, ο Stan είχε τη δύναμη να εμπνέει, να διασκεδάζει και να συνδέει. Το μόνο που μπορούσε να ξεπεράσει τη φαντασία του ήταν το μέγεθος της καρδιάς του," είπε ο Bob Iger, chief executive της Walt Disney σε μία δήλωση.

Δείτε στη gallery μερικές από τις "κρυφές" εμφανίσεις που έκανε ο ίδιος ο Stan Lee στις ταινίες της Marvel: