REAL LIFE WHO

Άντρας που νόμιζε ότι δεν μπορεί να κάνει πια παιδιά ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είναι έγκυος


The Jennettes

20 Μαρτίου 2019

31745463_276789652862706_6330093362586058752_n.jpg

Αυτή δεν είναι η αποκάλυψη εγκυμοσύνης που έχουμε συνηθίσει.

Ο Τim και η Rachel Brummel είχαν ήδη τρία αγόρια και ήταν χαρούμενοι με αυτόν τον αριθμό. Για να αποφύγουν να κάνουν περισσότερα παιδιά, ο Tim το πήρε επάνω του και αποφάσισε να κάνει αγγειεκτομή ώστε να μην κάνουν άλλα παιδιά. Ή έτσι νόμιζε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mommies are the best! #brummelbunch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tim Brummel (@timbrummel) στις

Επτά μήνες μετά τη διαδικασία, ο Tim άρχισε να υποτπεύεται κάτι περίεργο από τη συμπεριφορά της Rachel - ήταν κακοδιάθετη, πεινούσε πολύ κι ένιωθε ναυτία κάποιες φορές. Ο Τim σκέφτηκε ότι εκείνη έμοιαζε "λιγάκι έγκυος".

Αυτό δε θα μπορούσε όμως να έχει συμβεί. Τότε συνειδητοποίησε  ότι δεν είχε λάβει επιβεβαίωση για την επιτυχία της στείρωσής του. Κάλεσε το γιατρό κι έμαθε ότι η αγγειεκτομή δεν είχε λειτουργήσει, αλλά είχαν ξεχάσει να τον ενημερώσουν.

"Σίγουρα δεν έχουμε ταραχτεί, εξάλλου θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας μέσω υιοθεσίας", είπε ο Tim. "Είναι λίγο αντιεπαγγελματικό το να μη μας ενημερώσουν, αλλά αυτές οι διαδικασίες δεν είναι τέλειες, οπότε δεν τους κατηγορώ".

Οπότε αποφάσισε να λάβει δράση και να ανακαλύψει αν η γυναίκα του ήταν έγκυος για τέταρτη φορά. "Πόσοι άντρες έχουν την ευκαιρία να πουν στη γυναίκα τους ότι είναι έγκυος;", λέει ο Tim. Με ένα έξυπνο κόλπο, κατάφερε να ανακαλύψει ότι η σύζυγός του ήταν έγκυος κι ότι θα είχαν μια προσθήκη στην οικογένεια!

"Θεωρώ ότι είναι κάτι Θείο" εξηγεί ο Tim στο People. "Είχαμε τα σχέδιά μας για υιοθεσία, θέλαμε συνολικά τέσσερα ή πέντε παιδιά, αλλά ο Θεός αποφάσισε να υπερισχύσει". Ο Tim σκέφτηκε έναν τρόπο να κάνει έκπληξη στη Rachel με τα νέα.

Στο παρακάτω video, ο Tim ανακοινώνει στη σύζυγό του την τέταρτη εγκυμοσύνη της.