REAL LIFE WHO

Αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε με μία τούφα λευκά μαλλιά που δείχνει τον ισχυρό δεσμό με τη μητέρα της


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

10986454_1581766722089792_752752794330521092_n.jpg

Μια μοναδική οικογένεια από τη Νότια Καρολίνα έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό το οποίο περνάει από γενιά σε γενιά στις γυναίκες της οικογένειας. Ξεκινώντας από την προγιαγιά, και οι τέσσερις γυναίκες έχουν μια τούφα από άσπρες τρίχες που φυτρώνουν στο μπροστινό μέρος των μαλλιών.

Η μικρή Millianna Worthy από το Ridgeland έχει ακριβώς το ίδιο "εκ γενετής σημάδι" όπως και η μητέρα της Brianna, η γιαγιά της Jennifer και η προγιαγιά της Jaonne: μια ολόλευκη τούφα μαλλιών που ξεπετάγεται από τις φύτρες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Αυτό το κοινώς αναγνωρίσιμο "σημάδι" είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό το οποίο ενισχύει τον ήδη δυνατό οικογενειακό τους δεσμό.

Η αιτία αυτού του λευκού ονομάζεται πολίωση και είναι μια πάθηση που προκαλεί αποχρωματισμό στο δέρμα και τα μαλλιά. "Δεν είμαστε σίγουρες για το πόσο μακριά φτάνει αυτό το οικογενειακό σημάδι, αφού η γιαγιά μου ήταν υιοθετημένη και δεν έχει γνωρίσει τη βιολογική της οικογένεια", δήλωσε η Brianna στην Daily Mail.

"Ευχόμουν να το έχει (η Millianna). Η μικρή αδερφή μου, την οποία απέκτησε η μητέρα μου λίγα χρόνια μετά από εμένα, δεν το απέκτησε, οπότε δεν ήξερα αν η Milianna θα το έχει, αλλά μόλις τη γέννησα και την ακούμπησα στο στήθος μου και είδα ότι το είχε, χάρηκα πολύ".

Η Brianna δήλωσε πως κατέληξε να αγαπάει αυτό το μοναδικό στοιχείο της εμφάνισής της και ότι σκοπεύει να μεγαλώσει την κόρη της μαθαίνοντάς της ότι είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να ακούει τα άσχημα σχόλια των ανθρώπων.

Δείτε ακόμη: Abbie Fox: Μια φωτογράφος εναντιώνεται στην κριτική που δέχονται οι μαμάδες