REAL LIFE WHO

H μαμά που απέκτησε μια κόρη μετά από 10 γιους αφηγείται την ιστορία της


19 Σεπτεμβρίου 2019

H μαμά που απέκτησε μια κόρη μετά από 10 γιους αφηγείται την ιστορία της

Κάθε μαμά με αγόρια, παρόλο υπεραγαπά τα μικρά της τερατάκια, ξέρει ότι υπάρχει καθημερινός αγώνας, πόσο μάλλον όταν είναι η μόνη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς για την Alexis Brett, αν και μετά από 10 (!) αγόρια στη σειρά, ήρθε επιτέλους στη ζωή της και η κόρη.

«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά η μαμά 11 πλέον παιδιών. Την παραμονή Χριστουγέννων έχοντας υποψίες ότι είναι έγκυος, η Brett έκανε το τεστ που της το επιβεβαίωσε. Στην αρχή υπέθεσε ότι περιμένει πάλι αγοράκι, αλλά αποφάσισαν με τον άντρα της να κάνουν υπέρηχο για να βεβαιωθούν.
Η Brett έκανε τον πρώτο της γιο στα 22 της και τα επόμενα 15 χρόνια ακολούθησαν ακόμη εννέα γιοί. Οπότε φανταστείτε την έκπληξή της όταν έμαθε ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να αγοράσει φορμάκια σε ροζ.
«Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι θα κάνουμε κόρη, πάθαμε πλάκα», πρόσθεσε η Brett. «Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα χάρηκα πάρα πολύ, όταν άκουσα ότι θα κάνω κόρη. Τώρα που είναι μαζί μας αισθάνομαι φανταστικά», τόνισε η Brett.

Η κόρη της γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου και την ονόμασε Cameron, από την Cameron Diaz. «Σίγουρα τώρα θα σταματήσουμε», αστειεύτηκε η μαμά, «σίγουρα όχι άλλα παιδιά! Θυμάμαι να το λέω αυτό και την τελευταία φορά, αλλά σίγουρα τώρα το εννοώ! Αγαπάω την οικογένειά μου ακριβώς έτσι όπως είναι», είπε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/mrsbrett79

Δείτε ακόμη:Μαμά και κόρη φτιάχνουν τα αγαπημένα τους star looks με απλά υλικά και το internet τις λατρεύει