Ο Στέλιος Παρλιάρος σας περιμένει στο #empoweringwomenbyjennygr για να μοιραστεί μαζί σας δύο υπέροχες συνταγές

Χριστίνα Γουδρούπη
Πέμπτη 26 Σεπτέμβριος 2019

O Στέλιος Παρλιάρος αποκαλείται συχνά «ο εθνικός ζαχαροπλάστης» και σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Προερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη, αξιοποιεί την ελληνική πρώτη ύλη και προσφέρει υψηλή αισθητική τόσο στα ζαχαροπλαστεία όσο και στα γλυκά του. Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μίλησε με αφορμή το Workshop "Empowering  Women" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κτήμα Αρίστη, όπου θα μοιραστεί μαζί μας δύο υπέροχες γλυκές συνταγές: Μια κρέμα με Arla Protein Cottage Cheese και κανέλα, και μια καρυδόπιτα με κρέμα από σοκολατούχο γάλα Arla Protein.

Ποιες είναι οι γεύσεις που εμπνέουν τις «γλυκές αλχημείες» σας;
Οτιδήποτε από το περιβάλλον, από τη φύση, από μνήμες και από γεύσεις
 
Τι καινούριο θα δούμε από εσάς στο workshop;
Την ισορροπία ενός γλυκού με τον σύγχρονο τρόπο ζωής         
                
Ποια είναι το τελευταίο σας ζαχαροπλαστικό «κόλλημα»;
Το φυστίκι Αιγίνης

Αν έπρεπε να τρώτε μόνο ένα γλυκό για το υπόλοιπο της ζωής σας ποιο θα ήταν αυτό;
Μπισκότα στα οποία συνδυάζονται αρμονικά η ζάχαρη, το αλάτι και η σοκολάτα και τα οποία μπορώ να έχω στην τσέπη μου

Αν θέλετε και εσείς να συναντήσετε από κοντά τον Στέλιο Παρλιάρο και να πάρετε μια γεύση από τις γλυκές συνταγές του, κλείστε το εισιτήριό σας εδώ