REAL LIFE WHO

6 βασιλικά σκάνδαλα που έμειναν στην ιστορία


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2019

6 βασιλικά σκάνδαλα που έμειναν στην ιστορία

Πολλά από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν γίνει ποτέ, ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και αποτελούν μέχρι σήμερα, μεγάλη τροφή για τα βρετανικά, αλλά και τα παγκόσμια μέσα. Τα παρακάτω σκάνδαλα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουν μείνει αναμφίβολα, στη βασιλική ιστορία.

Η φιλία του Edward VIII με τον Χίτλερ

Ο Edward VIII διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Αδόλφο Χίτλερ. Όπως γνωρίζουν οι οπαδοί της σειράς The Crown, ο θείος της βασίλισσας Ελισάβετ και η σύζυγός του, Wallis Simpson φημίζονταν για τη φιλία τους με τον Χίτλερ.

Η Wallis συγκεκριμένα, θεωρείται ότι παρέδιδε πληροφορίες στους Γερμανούς από έγγραφα του Edward VIII, ο οποίος δεν είχε εξασφαλίσει τη μυστικότητα και την ασφάλεια τους. Η βρετανική κυβέρνηση έλαβε δραστικά μέτρα προκειμένου να διατηρηθεί κρυφή αυτή η σχέση, αλλά ένα ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε το 1957, επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος έπινε cherry brandy

Στην ηλικία των 14, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε παραγγείλει cherry brandy σε μια pub σε χωριό του Stornoway Harbor. Ο πρίγκιπας ωστόσο, δεν γνώριζε ότι στην pub υπήρχε κι ένας ρεπόρτερ, ο οποίος κατέγραψε την είδηση.

Το γεγονός έγινε γρήγορα βασιλικό σκάνδαλο, το οποίο αποτελούσε πρώτη είδηση σε όλες σχεδόν τις εφημερίδες για πολύ καιρό.

Η μέρα του Harry σε κέντρο αποκατάστασης και το περιβραχιόνιο Nazi

Έχοντας παραδεχτεί στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο ότι είχε καταφύγει πολλές φορές, στο αλκοόλ, αλλά και στη μαριχουάνα, ο 17χρονος πρίγκιπας Harry είχε αφιερώσει μία ημέρα σε κέντρο αποκατάστασης για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ήταν ένας τρόπος για να ενημερωθεί για όλες τις πιθανές συνέπειες γύρω από την κάνναβη, αλλά και για τις άλλες ουσίες. Μάλιστα, ο Harry είχε καταγραφεί κάποτε από τον φακό σε πάρτι μεταμφιεσμένων με περιβραχιόνιο Nazi. Φυσικά μετά, η βασιλική οικογένεια ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την προσβλητική εικόνα.

Όταν η πριγκίπισσα Margaret ερωτεύτηκε έναν παντρεμένο άντρα

Η πριγκίπισσα είχε αφιερώσει πολλές στιγμές με τον Royal Officer, Captain Peter Townsend, με αποτέλεσμα οι δυο τους να ερωτευτούν. Ο Peter όμως, ήταν παντρεμένος οπότε η ερωτική τους ιστορία σταμάτησε να θεωρείται σκάνδαλο όταν εκείνος χώρισε τη γυναίκα του το 1953, και έκανε πρόταση στην πριγκίπισσα.

Το ζευγάρι διέλυσε τους βασιλικούς του αρραβώνες δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο το χρονικό της ρομαντικής τους ιστορίας γίνεται γνωστό μέσα από τη σειρά του Netflix, The Crown.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε βγει με την αδερφή της Diana πριν από εκείνη

Η μεγαλύτερη αδερφή της πριγκίπισσας Diana, η Lady Sarah McCorquodale, είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή μετά τα ραντεβού της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η ίδια έβγαινε με τον πρίγκιπα τη δεκαετία του’ 70 και το ειδύλλιο τους έληξε όταν η Sarah παραδέχτηκε ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ τον Κάρολο «εάν γινόταν είτε βασιλιάς είτε σκουπιδιάρης της Αγγλίας».

Η topless φωτογραφία της Kate Middleton και η αμήχανη στιγμή αλά Marilyn Monroe

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έκαναν διακοπές στο Provence της Γαλλίας όταν διαπίστωσαν ότι ένας φωτογράφος είχε φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές της πριγκίπισσας. Το παλάτι του Buckingham εναντιώθηκε στον φωτογράφο, και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς επρόκειτο για φωτογραφικό υλικό που διέρρευσε από ιδιωτικές στιγμές.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, ο φακός έχει καταγράψει μάλιστα, την Kate Middleton αλά Marilyn Monroe, όταν το φόρεμά της είχε σηκωθεί από τον πολύ αέρα. Το παλάτι δεν απάντησε ποτέ στην απόφαση να δημοσιευτεί η φωτογραφία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ history_royals