REAL LIFE WHO

Kobe Bryant- Vanessa Bryant: Η ιστορία της σχέσης τους που ζει πια στην αιωνιότητα


Έλενα Κρητικού

1 Φεβρουαρίου 2020

Kobe Bryant- Vanessa Bryant: Η ιστορία της σχέσης τους που ζει πια στην αιωνιότητα

Ο Kobe Bryant και η Vanessa Bryant δημιούργησαν ένα love story, που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν. Η ιστορία αγάπης των δύο που χτίστηκε επί δύο δεκαετίες, από τις 26 Ιανουαρίου πέρασε στην αιωνιότητα, διαπερνώντας μαγικά το σύμπαν.

O Kobe Bryant ταξιδεύει πλέον, προς την αιωνιότητα μαζί με την κόρη του, Gianna με εφόδιο την αγάπη που έχτισε μαζί με τη σύζυγό του, Vanessa. Η σχέση τους δεν ήταν βγαλμένη από παραμύθι, αλλά σίγουρα ήταν έντονη και πολλοί θα τη ζήλευαν, προσπαθώντας να ζήσουν κάτι παρόμοιο.

Μετρώντας δύο δεκαετίες με αμέτρητες χαρές, αλλά και λύπες που δεν ξεπεράστηκαν ποτέ, ο Kobe και η Vanessa έκαναν την αγάπη τους να μοιάζει πλέον με θρύλο. Παρά τις φήμες περί απιστίας, σεξουαλικής κακοποίησης και ενός πιθανού διαζυγίου, οι δυο τους παρέμειναν μέχρι το τέλος ενωμένοι, δημιουργώντας τέσσερις εξαιρετικές κόρες.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το πρώτο τους ραντεβού έγινε στη Disneyland, κατακτώντας γρήγορα ο ένας την καρδιά του άλλου. Ο 20χρονος τότε Bryant, άρχισε να στέλνει ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα στη νεαρή Vanessa, κάνοντας μια παθιασμένη σχέση.

Όταν εκείνη έγινε 18, ο Kobe ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους ενώ τον Απρίλιο του 2001 το ζευγάρι προχώρησε σε γάμο χωρίς την έγκριση των γονιών του Bryant, Joe και Pam.

Ο πατέρας του, Joe, που ήταν πρώην παίκτης του NBA, είχε μόνο να δηλώσει για τον γάμο πως "είναι η ζωή τους τώρα", διατηρώντας ωστόσο αποστάσεις από το μελλόνυμφο ζευγάρι. Η απόσταση δημιουργήθηκε, όπως πιστεύεται, εξαιτίας του ότι παντρεύτηκαν πολύ μικροί, αλλά και επειδή η Vanessa δεν ήταν Αφροαμερικανή.

Η γέννηση των τριών κοριτσιών και ενός... αγγέλου

Το 2003, φέρνουν στον κόσμο την κόρη τους, Natalia, γεγονός που εξομάλυνε για λίγο τη σχέση του Kobe με τους γονείς του. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης, η Vanessa καταφέρνει και συγχωρεί τον Bryan έπειτα από απιστία και δημόσια συγγνώμη του ίδιου απέναντι της. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, η ίδια: "Γνωρίζω ότι ο άντρας μου έκανε ένα μεγάλο λάθος αλλά σκοπεύω να τον συγχωρήσω. Δεν είναι εγκληματίας".

Μετά από μία αποβολή της Vanessa, τον Μάιο του 2006 γεννιέται η Gianna. Το 2011, οι γονείς της είναι και πάλι, έτοιμοι να χωρίσουν αλλά αποφασίζουν να μείνουν ξανά ενωμένοι. "Ανυπομονούμε να δούμε το μέλλον, μαζί", είχαν δηλώσει οι ίδιοι στα social media.

Μάλιστα, η Vanessa ήταν πολύ υποστηρικτική απέναντι στον Kobe στη συνέχεια, καθώς προσπαθούσε να τον ενθαρρύνει ώστε να συνεχίζει να παίζει στο NBA παρά την ανάγκη του ίδιου για παραίτηση.

Η τρίτη τους κόρη, Bianka γεννιέται το 2016 ενώ η Capri ήρθε στον κόσμο μόλις πέρσι. Λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατο του Bryant, ο ίδιος είχε καταγράψει μαζί με τη σύζυγό του τη μυστική συνταγή επιτυχίας του γάμου τους. Το μυστικό της επιβίωσης της σχέσης τους ήταν η "κοινή επιθυμία να πετύχει"!

Η αγάπη προς την αιωνιότητα

Μετά την πρώτη ανάρτηση της Vanessa για τον χαμό του Kobe, η ίδια πριν λίγες ώρες μοιράστηκε μια εξίσου δυνατή φωτογραφία που περιγράφει με απόλυτο τρόπο το κενό από την απώλεια των δύο πιο αγαπημένων της προσώπων.

Στη μνήμη του "2" και του "24"...

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ spin_bball