REAL LIFE WHO

Cindy Crawford: Η γυναίκα που άλλαξε την αντίληψη της sexy Αμερικανίδας έχει γενέθλια


Μάρθα Κουμπάνη

20 Φεβρουαρίου 2020

Cindy Crawford: Η γυναίκα που άλλαξε την αντίληψη της sexy Αμερικανίδας έχει γενέθλια

H θρυλική Cindy Crawford, το original 90s supermodel γεννήθηκε σαν σήμερα το 1966 στο Dekalb του Illinois και πήρε το όνομα Cynthia Ann.

H καστανή μούσα της μόδας με την iconic ελιά, χαμηλά στο μάγουλο, έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες γυναίκες θρύλους της βιομηχανίας, με αμέτρητα χιλιόμετρα πάνω στο runway, εξώφυλλα και καμπάνιες αλλά και ορισμένα από τα πιο iconic commercials, που γράφτηκαν στη μνήμη μας με ανεξίτηλο χρώμα.

Όταν η Crawford έκανε ντεμπούτο στην αμερικανική σκηνή της μόδας, τόσο τα σκούρα χρώματα της όσο και η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά της "άλλαξαν το παιχνίδι". Όπως είπε κάποτε ο σχεδιαστής Michael Kors, η Cindy άλλαξε την αντίληψη του «σέξι αμερικανικού κοριτσιού» από την κλασσική ξανθιά γαλανομάτα σε μια ζεστή μελαχρινή με μυαλό, γοητεία και επαγγελματισμό».

Οι κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της αλλά και εικόνες από τη σχέση και το γάμο της, με τον αιώνια γοητευτικό Richard Gere περνούν σαν retro slides μπροστά από τα μάτια μας.

jenny.gr

Η Cindy ήρθε τότε να σπάσει το καλούπι, στη συνέχεια όμως έγινε η ίδια καλούπι, αφού η 17χρονη κόρη της, Κaia κληρονόμησε την ομορφιά της και είναι σήμερα ένα από τα πιο καυτά ονόματα του modelling.

Η τελευταία φορά που την είδαμε στην πασαρέλα ήταν στο show του οίκου Versace για την Άνοιξη 2018 όταν η Donatella επιστράτευσε εκείνη και τις Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Carla Bruni και Helena Christensen για την επίδειξη και μας γύρισε στην golden era της μόδας.

jenny.gr

Σήμερα στα 54 της, παραμένει εντυπωσιακή και κάθε της εμφάνιση είναι κομψή, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών της, Kaia και Presley.

Η καστανή καλλονή ήταν, είναι και θα είναι είδωλο μόδας και ομορφιάς που εμπνέει τις γενιές των νέων κοριτσιών.

Δείτε ακόμη: Oι πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Cindy Crawford