REAL LIFE WHO

Πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται ένας δυναμικός άνδρας: H περίπτωση του Doug Emhoff και της Κamala Harris


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2020

Πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται ένας δυναμικός άνδρας: H περίπτωση του Doug Emhoff και της Κamala Harris

Η Kamala Harris είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέχτηκε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ,  με τους Δημοκρατικούς και τον Joe Biden.

Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ έχουν γυναίκα αντιπρόεδρο, ωστόσο για την ίδια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει ιστορία. 

Στο παρελθόν, η Kamala έγινε η πρώτη γυναίκα γενική εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο, και στη συνέχεια η πρώτη μαύρη γυναίκα υπουργός Δικαιοσύνης της Καλιφόρνια. "Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα", λέει το ρητό και στην περίπτωση του Doug Emhoff και της Κamala Harris αποδεικνύεται ότι μπορεί να ισχύει ΚΑΙ το αντίστροφο. 

Ποιος είναι όμως, ο δυναμικός άνδρας που έχει στο πλευρό της η 56χρονη γερουσιαστής;

jenny.gr

Η Kamala Harris παντρεύτηκε το 2014 τον διακεκριμένο δικηγόρο Douglas Emhoff . Εκείνος είναι πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο με την χολιγουντιανή παραγωγό, Kerstin Emhoff. To πιο απίστευτο κομμάτι της ιστορίας τους είναι ότι γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά το 2013, το οποίο είχε οργανώσει η φίλη της αντιπροέδρου, Κρισέτ Χάντλιν. 

Αυτό που επικρατεί είναι οι σύζυγοι των αντιπροέδρων να αποκαλούνται με τον τίτλο «Δεύτερη Κυρία». Αυτή τη φορά, και μιας και η Αντιπρόεδρος είναι γυναίκα, ο σύζυγός της, Douglas Emhoff, γίνεται ο πρώτος «Δεύτερος Κύριος» των Ηνωμένων Πολιτειών. O 56χρονος Douglas Emhoff μεγάλωσε στο Brooklyn και είναι ο πρώτος πολίτης εβραϊκής καταγωγής που αναλαμβάνει τον ρόλο του «δεύτερου συζύγου».

Ο ίδιος βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, Kamala Harris, από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής της εκστρατείας. «Δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την πολιτική. Είμαι πάνω από όλα ο σύζυγός της Kamala», δήλωσε πρόσφατα στο Marie Claire. Είναι "δεινός" παίκτης του γκολφ ενώ είναι διατεθειμένος ακόμα και να εγκαταλείψει την επαγγελματική του καριέρα και να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του. 

jenny.gr

Φωτογραφίες Getty/ideal Images