REAL LIFE WHO

Που είναι η Gabby Petito; Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 22χρονης influencer που συγκλονίζει τις ΗΠΑ και η σιωπή του συντρόφου της


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

Που είναι η Gabby Petito; Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 22χρονης influencer που συγκλονίζει τις ΗΠΑ και η σιωπή του συντρόφου της

Τα ίχνη της 22χρονης influencer αγνοούνται από τότε που έκανε road trip με τον φίλο της, ο οποίος σήμερα αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία.

Η υπόθεση εξαφάνισης της Gabby Petito, μιας 22χρονης influencer από τη Νέα Υόρκη, συγκλονίζει τις ΗΠΑ καθώς χάθηκε ενώ ταξίδευε με τον 23χρονο σύντροφό της, Brian Laundrie με ένα βανάκι. Το road trip του ζευγαριού ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου ενώ οι εμπειρίες τους από κάθε σταθμό καταγράφονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προσοχή τις τελευταίες ώρες στρέφεται έντονα στον 23χρονο, καθώς ένα πρόσφατο βίντεο της αστυνομίας στο οποίο η κοπέλα φαίνεται πολύ συγκινημένη, τον φέρνει σε δύσκολη θέση αφού ο ίδιος αρνείται να μιλήσει στις Αρχές.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία μιας μικρής πόλης στην Utah, είχε επέμβει στις 12 Αυγούστου σε ένα περιστατικό που φαινόταν να πρόκειται για διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού. Στα πλάνα του βίντεο, η Petito λέει ότι ο φίλος της την είχε κλειδώσει έξω από το βαν και η αστυνομία φαίνεται να τη ρωτούσε εάν είχε χαστουκίσει τον Laundrie.

O ίδιος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι η 22χρονη έγινε μανιακή από τον φόβο της μην την εγκατέλειπε στην έρημο.

Το ταξίδι των δύο θα διαρκούσε 4 μήνες και η τελευταία επαφή της Gabby με την οικογένειά της έγινε στα τέλη Αυγούστου όταν έκανε πεζοπορία στο Grand Teton National Park του Wyoming. Την 1η Σεπτέμβρη, ο Brian Laundrie επιστρέφει στο σπίτι τους στη Florida χωρίς εκείνη, μόλις δέκα ημέρες προτού οι γονείς της δηλώσουν την εξαφάνισή της.

Οι δικοί της άνθρωποι ζητούν να μάθουν περισσότερα από εκείνον αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι τον θεωρεί «πρόσωπο- κλειδί στην έρευνα», ο Brian δεν «εκδήλωσε καμία βούληση να απαντήσει στις ερωτήσεις των ερευνητών» και δεν «έδωσε χρήσιμες πληροφορίες».

Δύο ημέρες πριν την επιστροφή του συντρόφου της στη Florida την 1η Σεπτέμβρη, οι γονείς της influencer έλαβαν ένα μήνυμα από το κινητό της κόρης τους που έλεγε: «Δεν έχω σήμα στο Εθνικό Πάρκο Yosemite». Οι ίδιοι και ο δικηγόρος τους δεν πιστεύουν ότι το μήνυμα στάλθηκε από εκείνη, σύμφωνα με την HuffPost.

Όπως αναφέρει η οικογένεια της 22χρονης influencer σε σχετικό δελτίο τύπου: «Ο Brian αρνείται να πει στην οικογένεια της Gabby που την είδε για τελευταία φορά. Αρνείται επίσης να εξηγήσει γιατί την άφησε μόνη και οδήγησε το βανάκι μέχρι τη Florida. Πρόκειται για κρίσιμα ερωτήματα που απαιτούν άμεσες απαντήσεις».

Με φόντο εντυπωσιακά τοπία σε εθνικά πάρκα της αμερικανικής Δύσης, η ξανθιά κοπέλα ξεκίνησε ένα ταξίδι, το οποίο αναμενόταν να είναι χωρίς επιστροφή, όπως όλα δείχνουν. Τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά και αναπάντητα ενώ το κοινό παραμένει συγκλονισμένο με την υπόθεση. Πολλοί είναι οι πολίτες που προσπαθούν να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της κοπέλας μέσα από πολυάριθμα μηνύματα που αναρτώνται καθημερινά στα social media με την ελπίδα που θα υπάρξει σύντομα μια οριστική απάντηση για το τι συνέβη τελικά στην Gabby Petito.

Δείτε ακόμη: Δυνατές φωτογραφίες που περιγράφουν τη γυναικεία κακοποίηση