REAL LIFE WHO

Κέλλυ Σαρρή: Η Ελληνίδα filmmaker πίσω από το πιο φρέσκο ραπ video clip των ΗΠΑ


23 Νοεμβρίου 2021

Κέλλυ Σαρρή: Η Ελληνίδα filmmaker πίσω από το πιο φρέσκο ραπ video clip των ΗΠΑ

Πρόσφατα η διασημη rapper και τραγουδίστρια Rico Nasty δημοσίευσε το καινούργιο της βίντεο κλιπ, Money, σε συνεργασία με τη Flo Milli απο την Atlantic Records. Μέσα στην πρώτη μέρα το βίντεο κλιπ έκανε πάνω από 100 χιλιάδες views. Πίσω από το μοντάζ του κλιπ, βρίσκεται η Ελληνιδα filmmaker, Κέλλυ Σαρρή. Σε συνεργασία με την σκηνοθέτη, Roxana Baldovin, δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που αντιστοιχεί άψογα με το upbeat feeling του τραγουδιού. Ο γρήγορος ρυθμός του μοντάζ σε συνδυασμό με τη χρήση έντονων γραφικών αποτελεί σήμα κατατεθέν της Κέλλυς ως μοντέρ. 

“Όταν η Roxana μου ζήτησε να μοντάρω μαζί το music video πραγματικά ανυπομονούσα να ακούσω το τραγούδι και να δω τα visuals.” 

The Money show, ένας πράσινος σκύλος, σύννεφα και φίδια είναι λίγα απο τα σκηνικά του κλιπ. H Roxana Baldovin είναι σκηνοθέτης music video και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Doja Cat, Maluma, Steve Aoki, Saweetie, Wiz Khalifa, HER, Kehlani, Lil Uzi Vert, Gunna, and Lupe Fiasco. 

Η Κέλλυ έχει σκηνοθετήσει και μοντάρει στο παρελθόν κι άλλα music video, το πιο πρόσφατο για το τραγούδι, Track Star: Let Him Hurt της Kyla Imani, τικ τοκερ με πάνω από 1.5 εκατομμύρια ακόλουθους. Το πρώτο της music video ήταν σε συνεργασία με την ελληνοαμερικανίδα καλλιτέχνη Georgia Water το 2019 με τίτλο Bones. H καριέρα της φαίνεται να απογειώνεται με σταθερούς ρυθμούς και αναμένουμε κι άλλες music video δημιουργίες της. 

“Το να μοντάρεις music video πραγματικά είναι ένα από τα πιο thrilling συναισθήματα που υπάρχουν. Έχεις λίγο χρόνο να παραδώσεις κι αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη φούλ και σε κάνει πιο αποδοτικό”. -Κέλλυ Σαρρή

Η Κέλλυ ζει τα τελευταία έξι χρόνια Λος Άντζελες και δουλεύει ως σκηνοθέτης και μοντέρ για διάφορες εταιρίες παραγωγής. Τα τελευταία δύο χρόνια μοντάρει original σειρές για το κανάλι της Warner Brothers και της DC Comics με πρωταγωνιστές τον Batman, την Wonder Woman, και την υπόλοιπη παρέα των σουπερ ηρώων.

jenny.gr

Το άψογο ταλέντο της στο μοντάζ της έχει αποσπάσει και βραβεία από διάφορα διεθνή φεστιβάλ, με πρόσφατα από το Athens International Monthly Art Film Festival, Direct Monthly Online Film Festival, Swedish International Film Festival και Top Indie Film Awards. Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Σκηνοθετών Ελλάδος (ΕΣΠΕΚ) και έχει συμμετέχει ως κριτής σε διάφορα φεστιβάλ με πρόσφατο το διαδεμένο διαγωνισμό, Globee Awards. Η επαγγελματική της πορεία ως filmmaker φαίνεται να έχει μόνο ανελικτική πορεία και σύντομα αναμένουμε να δούμε και την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους όπου θα υπογράψει τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Μπορείτε να βρείτε την Κέλλυ στο Instagram, την ιστοσελίδα της και το imdb