REAL LIFE WHO

Σάρον Τέιτ: Άγνωστες πτυχές της ζωής και της τραγικής δολοφονίας της αδικοχαμένης ηθοποιού


9 Αυγούστου 2022

Σάρον Τέιτ: Άγνωστες πτυχές της ζωής και της τραγικής δολοφονίας της αδικοχαμένης ηθοποιού
Σαν σήμερα, 53 χρόνια πριν, δολοφονήθηκε άγρια από οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον, η ηθοποιός Σάρον Τέιτ, ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ποιες είναι όμως οι άγνωστες πτυχές αυτού του τραγικού γεγονότος;

Από όταν γεννήθηκε το 1943 στο Ντάλας του Τέξας, η Σάρον Τέιτ ήξερε πως το άστρο της θα λάμψει. Αυτό που δεν γνώριζε όμως, ήταν πως μόλις 26 χρόνια μετά, θα έσβηνε εξαιτίας μίας αίρεσης.

Χάρη στη δουλειά του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός και έπαιρνε αρκετές μεταθέσεις, η Σάρον Τέιτ κατάφερε να ταξιδέψει στην Ιταλία, γνωρίζοντας έτσι μία από τις πιο σημαντικές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας, στην οποία θα άρχιζε να χτίζει την καριέρα της.

Μετά από δεκάδες νίκες σε καλλιστεία και ακόμα περισσότερες φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας, η Σάρον Τέιτ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον κόσμο της υποκριτικής. Όσο βρισκόταν στην Ιταλία, είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις σε μικρές τηλεοπτικές παραγωγές, όμως η είσοδος της στο Χόλιγουντ θα γινόταν το 1967, όταν στον δρόμο της βρέθηκε ο Πολωνός σκηνοθέτης, Ρόμαν Πολάνσκι. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.