REAL LIFE WORKING GIRL

Office style: 3 κανόνες για να φορέσετε σωστά το δερμάτινο παντελόνι


7 Νοεμβρίου 2016

PANTS.jpg

Έχουμε ξαναπεί ότι το office look δεν προϋποθέτει απαραίτητα ότι το παντελόνι μας πρέπει να είναι πάντα ένα απλό, cigarette και φλατ κομμάτι. Μια τέλεια εναλλακτική είναι το κλασικό και αγαπημένο δερμάτινο, το οποίο θα κάνει τη διαφορά χωρίς να "φωνάζει". Ωστόσο, υπάρχουν και εδώ μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε, ώστε να δείχνει απόλυτα κατάλληλο για τις ώρες που περνάμε στο γραφείο:

  • Φροντίστε να το συνδυάζετε με κάτι πιο loose από πάνω. Το δέρμα και η δερματίνη διαγράφουν τη σιλουέτα υπερβολικά πολύ και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο εν ώρα εργασίας.
  • Κρατήστε ήπιους τόνους και στα παπούτσια. Αφήστε τα πολύ ψηλοτάκουνα και επιλέξτε booties με μεσαίο ύψος, λευκά sneakers ή ένα κλασικό ζευγάρι γόβες (μαύρες κατά προτίμηση) με χαμηλό τακούνι.
  • Επειδή είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό, το δερμάτινο παντελόνι καλό είναι να το φοράτε με πιο casual κομμάτια. Στο γραφείο λοιπόν μην το συνδυάζετε με φανταχτερά, διαφάνειες ή πολύ αποκαλυπτικά tops. Κινηθείτε σε πιο safe μονοπάτια φορώντας το με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο ή ένα oversized πουλόβερ.

[gallery-713636]