REAL LIFE WORKING GIRL

Αυτά τα προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σας


TSVIGKOU

29 Νοεμβρίου 2016

cosmetics-1543276-1920.jpg

Από την άλλη η τσάντα του γραφείου μας μπορεί να είναι γεμάτη με πράγματα που χρειαζόμαστε στη δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι χώρος για το νεσεσέρ είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει. Ένα κραγιόν και μία πούδρα όμως χωράνε παντού.
Όσο απίθανο και αν σας φαίνεται, το κραγιόν είναι το μόνο καλλυντικό που μπορεί να σας χαρίσει εντυπωσιακό μακιγιάζ, ακόμα και αν δεν έχετε κάνει τίποτα άλλο στο πρόσωπό σας. Ιδιαίτερα αν προτιμήσετε έντονο χρώμα-κόκκινο, μπορντό, καφέ, πορτοκαλί-το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Λίγο χρώμα στα χείλη χρειάζεστε και είστε έτοιμες για meeting ή βραδινή έξοδο.
Επιπλέον επειδή πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα λιπαρότητας, η πούδρα είναι ένα ακόμη αναγκαίο προϊόν. Δεδομένου ότι στην αγορά κυκλοφορούν πούδρες, σε μορφή compact -και παρέχουν κάλυψη-, με το συγκεκριμένο προϊόν  μπορείτε να καλύψετε τυχόν ατέλειες και φυσικά τη γυαλάδα του προσώπου σας.
Βρείτε λοιπόν μία γωνιά στην τσάντα γραφείου και πάρτε μαζί σας την πούδρα σας για απαλή κάλυψη και το αγαπημένο σας έντονο κραγιόν!

Δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω για compact πούδρες που καλύπτουν σημάδια. 

[gallery-715745]

Aγαπημένα κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες!

[gallery-715746]