REAL LIFE WORKING GIRL

All day chic εμφανίσεις με τις τσάντες get-EVeN


11 Δεκεμβρίου 2016

img-8017.JPG

Έκτοτε, οι συλλογές τους περιλαμβάνουν τσάντες με urban boho ύφος που σου προσφέρουν άνεση και στυλ σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, τσάντες που τραβούν τα βλέμματα λόγω της πρωτοτυπίας στα σχέδια και τον συνδυασμό των δερμάτινων και υφασμάτινων υφών.

Backpacks, tote bags, half-moon messenger bags, pouches και pochettes, τσάντες σε όλες τις εκδοχές, για όλες τις ανάγκες, για καθημερινά ή επίσημα looks. Edgy, stylish, all black δερμάτινες τσάντες με πρωτότυπο design και άριστα υλικά, αλλά και υφασμάτινες και μάλλινες υφές για πιο all-day chic εμφανίσεις, αποτελούν τη δική μας πρόταση με τη συλλογή μας AW16-17.

Αν είσαι και εσύ ένα get-E.V.eN. girl ξέρεις καλά να συνδυάζεις δημιουργικότητα, ποιότητα και μόδα, χωρίς περιορισμούς από fashion trends που περνούν και έχεις σίγουρα κρατήσει μία τσάντα get-E.V.eN. Αν όχι, μπορείς να βρεις τη δική σου must-have χειμερινή τσάντα get-E.V.eN. στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/geteven.geteven/ ή στο showroom μας, Σοφ.Βενιζέλου 68, Ηλιούπολη.

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).