REAL LIFE WORKING GIRL

Τα πιο παιχνιδιάρικα κοσμήματα έχουν την υπογραφή Maliya


16 Δεκεμβρίου 2016

Τα πιο παιχνιδιάρικα κοσμήματα έχουν την υπογραφή Maliya

Οι συλλογές της είναι γνωστές για τα εντυπωσιακά χειροποίητα κοσμήματα που δημιουργούν trends και μόδα ενώ προσφέρουν μοναδικά looks που έχουν υιοθετήσει celebrities, stylists & stars της ελληνικής showbiz, αλλά και μεγάλος αριθμός από θαυμαστές που τα έχει ξεχωρίσει για το μοναδικό τους στυλ και ύφος.

Mε την πεποίθηση πως ένας καλός σκοπός μπορεί να υπηρετείται και μέσα από την μόδα, φέτος τα Χριστούγεννα η σχεδιάστρια αποφασίζει να δημιουργήσει ένα γούρι αφιερωμένο στον Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά Του Παιδιού». Με ένα σκίτσο αποτυπωμένο και  βαμμένο επάνω σε επιχρυσωμένο και επαργυρωμένο μέταλλο, η Maliya εύχεται σε όλους το νέο έτος να μοιάζει με ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο αγάπη.

Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή designed and handmade by Maliya αποτελείται απο κοσμήματα, γούρια για το σπίτι αλλά και ιδιαίτερα στολίδια για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά για το Event του 4moms την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαπείου η σχεδιάστρια προτρέπει να διαλέξουμε κάτι από το δέντρο της καθώς μέρος των πωλήσεων θα δοθεί στην «Καρδιά Του Παιδιού».

Let’s all have a happy 2017, as a lovely joyrney! 

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).