REAL LIFE WORKING GIRL

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσετε το μακιγιάζ στο γραφείο είναι με τη χρήση αυτού του προϊόντος


TSVIGKOU

2 Απριλίου 2017

calendar-791885-960-720.jpg


Στο σπίτι μου έχω πάντα διαθέσιμα τα μαντηλάκια καθαρισμού "Double Wear Long Wear Make up Remover Wipes", της Estée Lauder. Πολλές φορές ιδιαίτεα αν ξενυχτήσω ή για κάποιο λόγο βιάζομαι και πρέπει να ξεβαφτώ γρήγορα, τα προτιμάω αντί για το σαπούνι προσώπου. Δε χρειάζεται να ξεπλυθώ με νερό και κατά την εφαρμογή αφαιρούν εύκολα το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα προσφέρουν μία αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, αποφάσισα να αγοράσω μία ακόμη συσκευασία και να την έχω μόνιμα στην τσάντα μου. Ήταν μία από τις καλύτερες κινήσεις που έχω κάνει, αφού όπου βρίσκομαι και θέλω να ανανεώσω το μακιγιάζ μου, τα χρησιμοποιώ και σε δύο λεπτά έχω αφαιρέσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι μπορώ να κάνω ένα νέο makeup look, σε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.


Πλέον τα "Double Wear Long Wear Make up Remover Wipes", της Estée Lauder, βρίσκονται και πάνω στο γραφείο μου, αφού με τις φίλες μου ποτέ δε συντονίζομαι και πάντα προκύπτει μία έξοδος, τελευταία στιγμή. Ξεβάφομαι στο μπάνιο του γραφείου και δημιουργώ σε πέντε λεπτά ένα νέο και άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ, με το mini νεσεσέρ που έχω στην τσάντα μου.
Τι περιέχει; Διαβάστε εδώ: Το γρήγορο μακιγιάζ που γίνεται στο γραφείο

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα