REAL LIFE WORKING GIRL

Γιατί να δημιουργήσετε το δικό σας blog


26 Απριλίου 2017

pexels-photo-196655.jpeg

Θα διαδώσετε τις γνώσεις σας

Ένα blog είναι όχημα για να διαδώσετε σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων όλα όσα γνωρίζετε. Γράφοντας άρθρα με χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλέψετε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν κάπου.

Θα πείτε την ιστορία σας

Μπορεί να υπάρχουν πολλά blogs και είναι αλήθεια, όμως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τη δική του φωνή. Κάθε blogger γράφει με διαφορετικό στυλ και αναλύει τα πράγματα από τη δική του οπτική ματιά. Δεν έχει σημασία αν ένα θέμα έχει γραφτεί πολλές φορές, αυτό που έχει σημασία είναι ότι εσείς έχετε να πείτε κάτι διαφορετικό

Θα αποκτήσετε πειθαρχία

Εάν δημιουργήσετε ένα blog αναλαμβάνετε μια επιπλέον ευθύνη αφού πρέπει να επεξεργάζεστε και να δημοσιεύετε άρθρα και βίντεο σε τακτική βάση. Επίσης θα πρέπει να απαντάτε σε απορίες και σε σχόλια των αναγνωστών ώστε να μη χάσουν το ενδιαφέρον τους και σταματήσουν να το διαβάζουν. Η τεμπελιά και η αναβλητικότητα δεν έχουν θέση σε ένα blog.

Μπορεί να γίνει μια πηγή εισοδήματος

Η βιομηχανία του διαδικτύου επεκτείνεται όλο και περισσότερο. Έτσι ένα μέσο για να αποκτήσετε χρήματα, είναι να δημιουργήσετε ένα blog, που θα γίνει χρήσιμο στους αναγνώστες. Είναι μια δουλειά που θα έχει πάντα ζήτηση, χωρίς να απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες. Εξάλλου το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πληροφορίες για αρχάριους bloggers.

Είναι ένα τέλειο εργαλείο αυτο-εκπαίδευσης

Ο πιο σημαντικός λόγος για να ξεκινήσετε το δικό σας blog είναι η εξάσκηση του πνεύματος. Στην αρχή απορροφάτε μεγάλη ποσότητα πληροφοριών και στη συνέχεια οφείλετε να την επεξεργαστείτε και να την κατανοήσετε. Αργότερα εφόσον ασχοληθείτε και επαγγελματικά θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τη τεχνολογία και τα τεχνάσματα του μάρκετινγκ. Επιπλέον, θα μάθετε να καταλαβαίνετε τους ανθρώπους και θα σίγουρα θα βελτιώσετε τις αναλυτικές σας ικανότητες.