REAL LIFE WORKING GIRL

Τα DeltaKappa Design μας δείχνουν την τέχνη, αλλιώς


7 Ιουνίου 2017

imgp3276.jpg

Η εικαστικός Δήμητρα Τζίβελου δημιουργεί τα σχέδια και η interior designer Κατερίνα Τζίβελου, τους δίνει ζωή, μεταμορφώνοντας τα σε μοναδικά αντικείμενα τέχνης.

Η Δeltakappadesign, με έδρα της την Αθήνα, αποτελεί ένα νέο concept design brand, που δημιουργεί/παράγει αυθεντικά έργα τέχνης και αντικείμενα υψηλής αισθητικής, σε περιορισμένο αριθμό. Όλα τα έργα/αντικείμενα σχεδιάζονται και δημιουργούνται στο στούντιο/ατελιέ της Δeltakappadesign, είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Η καλοκαιρινή συλλογή 2017, παρουσιάζει μια σειρά από πρωτότυπους πίνακες και μεταξοτυπίες, βασισμένη στην ασπρόμαυρη τεχνική (μοτίβο), αντλώντας την έμπνευση της από το ‘Ζωικό Βασίλειο” και το “Θαλάσσιο Κόσμο”, καθώς και μια σειρά από συλλεκτικές, διακοσμητικές πέτρες με ιδιαίτερα, ασπρόμαυρα γεωμετρικά σχέδια.

Σύντομα, η Δeltakappadesign θα παρουσιάσει μια νέα σειρά αντικειμένων, με τις εφαρμογές των μοναδικών της σχεδίων, σε κεραμικά, αντικείμενα/είδη διακόσμησης σπιτιού, fashion accessories αλλά και είδη γραφείου-αλληλογραφίας.

Θα τα βρείτε και στο Women In Action 2017 - Summer Market & Happenings στις 11 Ιουνίου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα