REAL LIFE WORKING GIRL

Πώς να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή


17 Ιανουαρίου 2018

pexels-photo-541525.jpeg

Μη λέτε στο σύντροφό σας με κάθε λεπτομέρεια όσα περάσατε στη δουλειά. Εάν λέτε συνέχεια κάθε σας πρόβλημα που βιώσατε μέσα στην ημέρα, στο τέλος θα μετατραπείτε με κάποια η οποία συνεχώς γκρινιάζει και παραπονιέται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέγετε τι θα του μεταφέρετε και τα υπόλοιπα να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Φροντίστε να αποσυμπιέζεστε αμέσως όταν επιστρέφετε σπίτι. Κάντε ένα ντους, ηρεμήστε και σκεφθείτε τις δουλειές που έχετε να κάνετε. Εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, αφιερώστε λίγο χρόνο και παίξτε μαζί τους.

Διαβάστε εδώ: Για αύριο στο γραφείο, αντιγράφουμε το εύκολο χτένισμα της Meghan Markle

Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να ακούει όταν μοιράζεστε τις έγνοιες σας φροντίστε να τον ακούτε και εσείς, όταν εκφράζει τους δικούς του προβληματισμούς.

Μη μιλάτε πολύ για κάτι που ξέρετε ότι θα σας βγάλει εκτός εαυτού, εκτός και αν είναι κάτι που έχει τεράστια σημασία για εσάς. Σεβαστείτε τον ελάχιστο χρόνο που έχετε να περάσετε μαζί με τον σύντροφό σας μετά τη δουλειά. Εάν θεωρείτε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε μόνη σας, αφήστε τα παράπονα και ακούστε τα νέα του συντρόφου σας.

Κλείστε το κινητό σας τηλέφωνο. Εάν δεν είστε γυναικολόγος και δεν περιμένετε κάποια μέλλουσα μαμά να σας πάρει τηλέφωνο ότι γεννάει, πραγματικά δεν έχετε λόγο να το έχετε ανοιχτό

Μιλήστε του για κάτι το οποίο ξέρετε ότι προκαλεί χαρά και ηρεμία και στους δυο, χαϊδέψτε τον, φιλήστε τον. Κάποιες φορές σίγουρα είναι δύσκολο, ακόμα όμως και ένα χάδι χαλαρώνει. Και εκείνος σας χρειάζεται, μην το ξεχνάτε.