REAL LIFE WORKING GIRL

Πώς να χαλαρώσετε στη δουλειά σας


4 Απριλίου 2018

adult-beautiful-blur-935756.jpg

Ανεβάστε τη διάθεσή σας καθώς πηγαίνετε στη δουλειά. Επιλέξτε ένα σταθμό που παίζει τα τραγούδια που σας αρέσουν και ρυθμίστε τον στο ραδιόφωνό σας. Όσο και εάν η διάθεσή σας είναι άσχημη με το που ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι θα ξεχάσετε για λίγο ό,τι σας απασχολεί και θα ξεκινήσετε όμορφα την ημέρα σας.

Δεν υπάρχει λόγος να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά μόλις μπείτε στο γραφείο. Φροντίστε πάντα να έχετε πέντε λεπτά διαθέσιμα για να φτιάξετε καφέ, να ανοίξετε τις κουρτίνες να μπει λίγο φως και να καθίσετε για λίγο στην καρέκλα σας. Πάρτε μερικές αναπνοές πριν ξεκινήσετε την εργασία σας, θα καθαρίσουν το μυαλό σας και θα αποδώσετε καλύτερα.

Διαβάστε εδώ: Τι κάνουμε όταν τα μαλλιά μας δε στρώνουν το πρωί

Είναι σημαντικό να έχετε κάποια λεπτά διαθέσιμα για φαγητό μέσα στο οχτάωρό σας. Προσπαθήστε εκείνη την ώρα λοιπόν να βγείτε έξω να φάτε, για να αλλάξετε εικόνες. Αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα τότε προτιμήστε έναν διαφορετικό χώρο από αυτόν που περνάτε τις περισσότερες ώρες στην εργασία σας. Η αλλαγή εικόνων σας βοηθάει να σκεφτείτε διαφορετικά πράγματα, από αυτά που σας απασχολούν.

Οι τελευταίες ώρες πριν φύγετε από τη δουλειά σας, είναι γνωστό ότι δεν περνούν με τίποτα. Κλέψτε μερικά λεπτά και βάλτε ένα όμορφο βίντεο να δείτε για να ξεχαστείτε λίγο. Μπορείτε ακόμα και να κλείσετε τα μάτια σας για λίγα λεπτά και να αφήσετε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε όμορφα μέρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα