REAL LIFE WORKING GIRL

Πάρις Αγγέλικα: Η γυναίκα που έκανε την ευεξία επάγγελμα


Αφροδίτη Σακκά

10 Μαΐου 2018

10387680-10152770745877515-3602557108383056888-n.jpg

1. Πώς βρεθήκατε σε αυτή τη δουλειά;

Από τεσσάρων ετών ξεκίνησα τον αθλητισμό με παρακίνηση των γονιών μου και από τότε δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι. Σπούδασα στο ΤΕΦΑΑ και έκανα μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση στην Μεγάλη Βρετανία. Ξεκίνησα την καριέρα μου από μία πολυεθνική στον χώρο της Ευεξίας, εργάστηκα για 2 χρόνια στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και σήμερα έχω δημιουργήσει την δική μου εταιρεία - την Premium Wellness - που έχει ως κύριο αντικείμενο την Ευεξία στον Τουρισμό.



2. Τι περιλαμβάνει η εργασιακή σας καθημερινότητα;

Αρκετά ραντεβού με πελάτες αλλά και την ομάδα μου καθώς και χρόνο για σκέψη και δημιουργία.

3. Υπάρχει μία σκέψη που κάνετε όταν τελειώνετε για τη μέρα;

Πάντα ρωτάω τον εαυτό μου αν είχα μία δημιουργική ημέρα. Αν η απάντηση είναι "όχι", καταλαβαίνω ότι κάτι πρέπει να αλλάξω την επόμενη ημέρα για να μην παρασύρομαι από τις υποχρεώσεις και χάνω το όραμά μου.


4. Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στη καριέρα σας;

Αγαπώ πολύ το ίδιο το επάγγελμά μου, την Ευεξία. Νιώθω ότι χωρίς χρόνο για τον εαυτό μου θα ήμουν ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος και το ότι η δουλειά μου περιλαμβάνει την δημιουργία εμπειριών με στόχο την Ευεξία των ανθρώπων με ενθουσιάζει.

5. Αν δεν ήσασταν αυτό τι θα ήσασταν;

Νομίζω θα ήμουν Life Coach. Πολλές φορές οι φίλοι μου με προτρέπουν να ασχοληθώ γιατί θεωρούν ότι έχω έμφυτο το να ανεβάζω την ψυχολογία των άλλων και να τους καθοδηγώ να συνδέονται με την δύναμή τους.


6. Πώς νιώθετε ως γυναίκα στον χώρο;

Νιώθω ισότιμα, θεωρώ ότι οι γυναίκες έχουμε κάποια ταλέντα που οι άνδρες δεν διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό και το αντίθετο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Πιστεύω πολύ στις συνεργασίες.

7. Τι συμβουλή θα δίνατε στον 20χρονο εαυτό σας;

Να φοβάται λιγότερο και να ρισκάρει περισσότερο.

8. Τι θα λέγατε σε ένα νέο κορίτσι που πρόκειται να ξεκινήσει τώρα τη καριέρα της;

Να έχει όραμα και να αφιερώσει χρόνο δίπλα σε κάποιον που έχει εμπειρία και γνώσεις. Θα κερδίσει πολλά χρόνια με αυτόν τον τρόπο.



9. Μια αστεία/περίεργη στιγμή που σας έχει συμβεί σε σχέση με τη δουλειά σας και θα θυμάστε για πάντα

Οι πιο περίεργες στιγμές που έχω ζήσει επαγγελματικά αφορούσαν πελάτες που ήταν εκτός εαυτού από θυμό και παράπονα και έπρεπε να τους καθησυχάσω και να διατηρήσω την ψυχραιμία μου.

10. Πότε κλείνετε το κινητό σας;

Το βράδυ για να κοιμηθώ. Όλες τις υπόλοιπες ώρες - δυστυχώς - είναι ανοικτό.

11. Το μότο σας

Dream BIG. Your life is an autobiography, write an Epic.

*Το Working Girl, είναι μία στήλη η οποία παρουσιάζει γυναίκες επαγγελματίες που διαπρέπουν στον χώρο τους. Οι ερωτήσεις που τους θέτουμε είναι πάντα οι ίδιες ερωτήσεις γιατί στόχος μας είναι να αναδεiχθεί η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα και ο τρόπος προσέγγισης της κάθε γυναίκας μέσα από μία ενιαία βάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα