REAL LIFE WORKING GIRL

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε όταν ανοίγουμε μια επιχείρηση μαζί με το σύντροφό μας


3 Οκτωβρίου 2018

rawpixel-274860-unsplash.jpg

Τι πιο όμορφα από το να δημιουργήσετε μια επιχείρηση μαζί με τον αγαπημένο σας. Παρόλα αυτά δεν είναι πάντα όλα τόσο ρόδινα όσο τα φαντάζεστε, αφού το να δουλεύετε μαζί με το σύντροφό σας μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες. Η ανάμειξη της προσωπικής ζωής με τα επαγγελματικά δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Αν όμως το έχετε πάρει απόφαση, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας.

Μπορεί να είστε ζευγάρι στη ζωή, όμως στη δουλειά είστε συνεργάτες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε με σαφήνεια τους ρόλους σας και να συμφωνήσετε πάνω σε ποια θέματα θα παίρνει ο καθένας αποφάσεις.

Συμφωνήστε στο τέλος της ημέρας να μην μιλάτε για δουλειά. Είναι αρκετά δύσκολο, όμως πρέπει και οι δυο να προσπαθήσετε ώστε όταν μπαίνετε στο σπίτι να συζητάτε για άλλα θέματα, εκτός από τη δουλειά.

Διαβάστε εδώ: Λιάνα Κόντου: Η γυναίκα που κάνει τους ανθρώπους να είναι αλλά και να νιώθουν όμορφοι

Να είστε ευγενικοί ο ένας στον άλλο. Δουλεύοντας μαζί με τον σύντροφο σας είναι λογικό να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, γι αυτό είναι απαραίτητο να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μιλάτε ευγενικά ακόμα και αν είστε θυμωμένες.

Να περνάτε καλά. Η δημιουργία μιας επιχείρησης μαζί με το άτομο που αγαπάτε είναι κάτι όμορφο και δημιουργικό. Μην ξεχνάτε λοιπόν να το απολαμβάνετε.

Μην φέρνετε τον υπολογιστή στην κρεβατοκάμαρα. Το κρεβάτι δεν είναι μέρος για να δουλεύετε, πόσο μάλλον όταν εργάζεστε όλη την ημέρα με τον σύντροφο σας. Χρησιμοποιήστε την κρεβατοκάμαρα για να χαλαρώσετε και να συσφίξετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας και μην επιτρέψετε καμία συζήτηση που να έχει να κάνει με δουλειά.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στη δουλειά

Βρείτε χρόνο να πάτε διακοπές. Το να βρίσκετε χρόνο να χαλαρώνετε μαζί και να διαχωρίζετε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά είναι το κλειδί για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη σχέση.

Με τις παραπάνω συμβουλές μπορείτε να διατηρήσετε την αρμονία σε μια επαγγελματική και ταυτόχρονα ερωτική σχέση και να την μετατρέψετε στην πιο παραγωγική και όμορφη εμπειρία της ζωής σας.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το γρήγορο χτένισμα των working girls