REAL LIFE WORKING GIRL

Οι καλύτερες συμβουλές για να δημιουργήσετε φιλικό κλίμα στη δουλειά


19 Ιουνίου 2019

marek-levak-1591306-unsplash.jpg

Είναι γεγονός πως κανείς περνάει αρκετές ώρες στη δουλειά του. Σε σημείο που τυχαίνει να περνά περισσότερες ώρες με τους συναδέλφους του παρά με τους φίλους του. Πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια φιλία με τους συνεργάτες σας από το γραφείο; Αντί λοιπόν να νιώθετε απογοήτευση καθώς βλέπετε πως η κοινωνική σας ζωή πέρνα κρίση, προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια φιλία, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορούμε να εργαστούμε σε ένα περιβάλλον με αρνητική ενέργεια .

Ξεκινήστε κάτι μαζί: Ο καλύτερος τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον, είναι να μοιραστείς κοινά ενδιαφέροντα. Μπορείτε λοιπόν αν δεν προλαβαίνετε να γυμναστείτε, να προτείνετε στους συναδέλφους σας που ενδιαφέρονται, να εγγραφείτε στο γυμναστήριο κοντά στη δουλειά σας. Ή ακόμα να ξεκινήσετε κάποιο άλλο hobby μαζί.

Οργανώστε ποτά μετά την δουλειά: Μόλις τελειώσετε τη δουλειά, συνεχίστε για ένα ποτό ή φαγητό. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να μάθετε πράγματα ο ένας για τον άλλον, που κατά την διάρκεια της μέρας δεν έχετε την ευκαιρία.

Μιλήστε για θέματα έκτος της δουλειάς: Είναι περίεργο να περνάς τόσες ώρες μ΄έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις τίποτα για την προσωπική του ζωή. Τολμήστε να μιλήσετε πρώτοι για εσάς. Σαφώς, δεν χρειάζεται να μιλήσετε για πολύ προσωπικά θέματα, αλλά για κάτι που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να γνωριστείτε καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.