Πώς θα βρείτε τις ισορροπίες εάν εργάζεστε με τον σύντροφό σας

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021

Όσοι το έχουν ζήσει λένε πως είναι καλύτερα να μην δουλεύετε με τον σύντροφο σας. Όμως, οι συνθήκες πολλές φορές το φέρνουν έτσι που δεν γίνεται αλλιώς. 

Γι αυτό και παρακάτω θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να βρείτε τις ισορροπίες εάν είστε ζευγάρι στη δουλειά και στη ζωή.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να μη φέρνετε τη δουλειά στο σπίτι. Καλό είναι να μη μοιράζεστε όλα όσα συμβαίνουν στο γραφείο, αφού πλέον ο σύντροφός σας είναι και συνεργάτης σας. Πριν μπείτε στο σπίτι αφήστε στην εξώπορτα τα θέματα της δουλειάς.

Να στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Εάν υπάρχει κρίση στη δουλειά, η λύση δεν είναι να αρχίσετε να καταρρέετε και οι δύο. Αναλόγως πόσο ευάλωτος είναι ο καθένας τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντικό να συμπαρασταθείτε ο ένας στον άλλο.

Αν έχετε ξυπνήσει στραβά και πάτε στη δουλειά με νεύρα, προσπαθήστε να αποφύγετε ο ένας τον άλλο όσο περισσότερο γίνεται. Και φυσικά, μην προβείτε σε διαλόγους που μπορεί να φέρουν καβγάδες.

Και τελευταίος κανόνας, αλλά εξίσου σημαντικός είναι να μην αφήσετε την οικειότητα μεταξύ σας να ισοπεδώσει την επαγγελματική σας σχέση. Μπορεί να είναι δύσκολο όμως, πρέπει να κρατάτε τους τύπους και να συμπεριφέρεστε ως συνάδελφοι, και όχι ως παντρεμένοι.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits