ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το show του Ralph Lauren ήταν μια ωδή στο old school glamour: τo tuxedo επιστρέφει


Μάρθα Κουμπάνη

9 Σεπτεμβρίου 2019

Το show του Ralph Lauren ήταν μια ωδή στο old school glamour: τo tuxedo επιστρέφει

Σε κάθε Εβδομάδα Μόδας το glam υπάρχει σε αφθονία, ωστόσο το χτεσινό runway show του Ralph Lauren ήταν ιδιαίτερα λαμπερό και με αέρα old Hollywood. 
Για τη συλλογή Fall 2019, ο Ralph Lauren πήρε την έννοια της πολυτέλειας και την απογείωσε.
Η επίδειξη διοργανώθηκε στο Ralph's Club, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τύπου art-deco εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη την εποχή της τζαζ.
Τα κομμάτια της συλλογής ταίριαζαν τέλεια με το θέμα και τα μοντέλα περπάτησαν σαν άλλα Bond girls, φορούντας ταπιο πολυτελή και κομψά tuxedo, βραδινά φορέματα και πανωφόρια.  Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μόδας όπως η Gigi και η Bella Hadid, η Taylor Hill και η Joan Smalls ήταν εκεί και αναβίωσαν την χρυσή εποχή. Η Janelle Monae τραγούδησε Live καθώς ο ηθοποιός Henry Golding την συνόδεψε.

jenny.gr

 Το fashion item που ξεχώρισε ως η μεγάλη επιστροφή, ήταν το αρρενωπό tuxedo, με feminine λεπτομέρειες.
 Εχοντας πλέον συνηθίσει τα oversized blazer που πέφτουν χαλαρά στους ώμους το σταυρωτό, με formal ύφος tuxedo έρχεται για να φλερει ξανά την αίγή στην γκαρνταρόμπα.

jenny.gr

Διακοσμήτικά στοιχεία όπως χάντρες, φτερά και παγιέτες εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή. Όσον αφορά τα χρώματα, η μονοχρωμία κυριάρχησε μέσα από κλασικά μαύρα και κόκκινα (στο μυαλό μου αναπόφευκτα έρχεται το Casino Royale) αλλά τόνοι του καφέ, του κίτρινου και του μπλε ήταν επίσης μέρος της εξίσωσης. 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Gigi Hadid: Aπογειώνει τα βραδινά look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.