ΣΤΙΛ RUNWAYS

To show του οίκου Burberry συνδύαζε στοιχεία από την Βικτοριανή εποχή με streetwear


18 Σεπτεμβρίου 2019

To show του οίκου Burberry συνδύαζε στοιχεία από την Βικτοριανή εποχή με streetwear

Ο οίκος Burberry επέστρεψε με τον Riccardo Tisci να παρουσιάζει τη νέα συλλογή που αποδεικνύει πως δεν πρόκειται απλά για έναν ακόμα οίκο μόδας αλλά για το βαρόμετρο του Britishness.
Ο Riccardo Tisci, ένας μοντέρνος σχεδιαστής γνωστός για τα streetwear, ένιωσε μία μικρή νοσταλγία. Η τρίτη συλλογή του για τον Burberry γιόρτασε τη βικτοριανή εποχή ως «μια εποχή κατά την οποία η Βρετανία διένυσε μια τόσο μεγάλη αλλαγή, αλλά και μια εποχή που οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα έψαχναν για το μέλλον», όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το show.

Αν λοιπόν οι γυναίκες της βικτοριανής εποχής φορούσαν streetwear, θα έδειχναν κάπως έτσι. Το σκηνικό ήταν αφαιρετικό και φουτουριστικό. Ένα τεράστιο ηχητικό σύστημα σε λευκό στήθηκε σστο κέντρο της σκηνής του θεάτρου Troubadour στο δυτικό Λονδίνο. Γύρω της περπάτησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπω η Kendall Jenner (με ξανθά μαλλιά για τις ανάγκες του show) και η Bella Ηadid. Xαρακτηριστικά στοιχεία ήταν η ασυμμετρία και ο συνδυασμός των neutrals όπως και κλασικών ασπρόμαυρων prints που δημιουργούσαν ένα graphic αποτέλεσμα.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks από τον Burberry S/S 20

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.