WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tα κορυφαία dating apps του 2020


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

Tα κορυφαία dating apps του 2020

Tο φλερτ σήμερα έχει αλλάξει εντελώς μορφή. Καλώς ή κακώς, πλέον ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα πλησιάσουν μια αιθέρια ύπαρξη σε κάποιο μπαρ και θα φλερτάρουν. Την εποχή των social media το βασικό ζητούμενο είναι να ταιριάζουν τα προφίλ στα δημοφιλή dating apps που έχουν κατακλύσει τα κινητά μας,

Σε πρόσφατη αμερικανική έρευνα τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά: Το 12% όσων ερωτήθηκαν δήλωσε ότι αυτήν τη στιγμή είναι παντρεμένος, κάτι που οφείλει σε κάποια dating εφαρμογή, ενώ το εντυπωσιακό 60% των ερωτηθέντων δήλωσε πλήρως ευχαριστημένο από τα dating apps. Ακόμη και το Instagram λειτουργεί πια ως πλατφόρμα γνωριμιών. Εμείς έχουμε τα πιο δημοφιλή dating apps του 2020, ωστόσο εσάς θα σας θέλαμε πιο τολμηρούς real life.

Bumble

Τα κορυφαία dating apps του 2020

Μπορεί ακόμα να μην είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα, είναι το ίσως πιο ταχύτατα ανερχόμενο της λίστας όμως, αφού έχει μία πολύ ουσιαστική διαφορά από όλα τα υπόλοιπα: Στο Bumble οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι, μιας και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εκείνες την πρώτη κίνηση.

Grindr

Grindr

Με διαφορά το πιο δημοφιλές dating app στην LGBTQ προσφέροντας χιλιάδες επιλογές σε όσους το χρησιμοποιούν.

OK Cupid

OK cupid

Επικεντρώνεται κυρίως στα ενδιαφέροντα των χρηστών, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να γνωρίσει καλύτερα την άλλη πλευρά.

Facebook Dating

Facebook dating

Ο Mark Zuckerberg δεν μπορούσε να αφήσει την dating αγορά έτσι. Έτσι, παρότι το Instagram και το TikTok γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν το ταίρι τους στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη.

Tinder

Tinder

O βασιλιάς των dating apps είναι το Tinder και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Οι εκατομμύρια χρήστες που το χρησιμοποιούν προσφέρουν άπειρες επιλογές σε κάθε έναν που θέλει να το δοκιμάσει την τύχη του στο μεγάλο παιχνίδι των εφήμερων σχέσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.