ΣΤΙΛ

H Μargot Robbie έκανε 3 σερί stylish εμφανίσεις και μας έδωσε έμπνευση


Μάρθα Κουμπάνη

8 Οκτωβρίου 2019

 H Μargot Robbie έκανε 3 σερί stylish εμφανίσεις και μας έδωσε έμπνευση

Η λαμπερή σταρ του Hollywood, Margot Robbie είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες της βιομηχανίας και πανέμορφη γυναίκα.  Οι περισσότερες από τις εμφανίσεις της είτε στο κόκκινο χαλί είτε street style είναι ενημερωμένες και in fashion. Aυτή την φορά έκανε σερί τριών κομψών εμφανίσεων, πολύ διαφορετικών μεταξύ τους αλλά όλες υποέροχες και μία για κάθε περίσταση.

Η Robbie βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και εκεί ο φακός την απαθανάτισε πριν λίγες ημέρες, με ψηλόμεσο τζιν καμπάνα σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και μαύρο πλεκτό, με το λογότυπο του οίκου Chanel. Aυτό το πρώτο look της συμπλήρωνε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι, μαύρα πέδιλα με φιάπα.

jenny.gr

Την επόμενη κιόλας ημέρα το style icon τόλμησε την μονοχρωμία με ένα κοστούμι Αttico σε ανοιχτή κίτρινοπράσινη απόχρωση και γόβες στon ίδιο τόνο.

H τρίτη εμφάνιση ήταν πιο casual με shirt dress, δερμάτινες μπότες και τσάντα μέχρι το γόνατο σε διαχρονικό camel. Το καμήλό κάνει ακόμα και το πιο απλό και καθημερινό σύνολο όπως αυτό να δείχνει κριβό και πολυτελές.

Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στην στιλίστρια της Kate Young, που μας έκανα να θέλουμε να ξεχυθούμα στα καταστήματα για shopping.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.