STAR STYLE

5 καλοκαιρινά looks της Cindy Crawford που μας εμπνέουν


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιουλίου 2019

5 καλοκαιρινά looks της Cindy Crawford που μας εμπνέουν

Όσον κι αν μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα trends της κάθε σεζόν, υπάρχει κάτι στα basic items που τα κάνει να δείχνουν πάντα κομψά. Από λευκά T-shirts, μέχρι τζιν, το να έχουμε μία απλή στιλιστική φόρμουλα είναι ιδανικό - ειδικά το καλοκαίρι. Ο σκοπός με τα casual looks είναι να τα διατηρούμε προσεγμένα κι εδώ έρχεται η Cindy Crawford. Το μοντέλο και style icon είναι pro όσον αφορά το off-duty στιλ και συχνά τη βλέπουμε με πολύ απλά, αλλά διαχρονικά looks.

Η Crawford κάνει πολλά mix & match όσον αφορά το προσωπικό της στιλ, αλλά πάντα δείχνει stylish χωρίς να φαίνεται πως έκανε πολλή προσπάθεια. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε 5 καλοκαιρινά της looks για να πάρετε έμπνευση για τη φετινή σεζόν:

jenny.gr
cindy

Συνδυάστε το αγαπημένο σας τζιν, με πουκάμισο, ζώνη και τα αγαπημένα σας flat σανδάλια. Συμπληρώστε με μία μικρή τσάντα φορεμένη χιαστί για casual looks.

jenny.gr

 Για βραδινά looks, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα little black dress και ψηλά σανδάλια με straps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Διαλέξτε ένα maxi φόρεμα με κάθετες χρωματιστές ρίγες, για το απόλυτο καλοκαιρινό look. Συνδυάστε με flat σανδάλια κατά τη διάρκεια της μέρας και συμπληρώστε τα αγαπημένα σας κοσμήματα για εμφανίσεις μέχρι το βράδυ.

jenny.gr

Καμία καλοκαιρινή εμφάνιση δεν μπορεί να πάει λάθος με ένα λευκό φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια. Διαλέξτε maxi μήκος για πιο επίσημες εμφανίσεις.

jenny.gr

 

Μπορεί το δερμάτινο παντελόνι να μην είναι ακόμα για την εποχή, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας μαύρο τζιν, με ένα διαφανές πουκάμισο και μαύρα ψηλά παπούτσια, συμπληρώνοντας με πολλά βραχιόλια για rock chic στιλ.

Δείτε ακόμη: 10+ looks της Carrie Bradshaw που δε θα ξεχάσουμε ποτέ