ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #7


19 Δεκεμβρίου 2011

GlitterandIce-Lipstick-SuchFlare-72.jpg

Lucky number 7! Απόψε θα διεξαχθεί το έβδομο live του Dancing on Ice! Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν μια θέση στην τελική δυάδα. Για να δούμε πόσο ανατρεπτικά θα είναι τα πράγματα σήμερα...

10.30 π.μ. Επιτέλους ο καιρός άλλαξε. Η θερμοκρασία δεν έχει πέσει αρκετά αλλά τουλάχιστον έχει συννεφιά! Απέχουμε μόλις εφτά ημέρες από τα Χριστούγεννα. Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο και να μου πουν τα παιδιά τα κάλαντα. Φέτος θα τα κερνάμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χριστουγεννιάτικα μπισκότα όπως παλιά. 2.30 μ.μ. Μόλις μπήκα στο καμαρίνι και με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη! Η φίλη μου η Άννυ μου έστειλε ολόφρεσκα τσουρέκια (τα αγαπημένα μου) απ' ευθείας από την πηγή - Τερκενλής Θεσσαλονίκη - εγγύηση. Χθες το βράδυ στο twitter απειλούσε όλους τους followers της πως έτρωγε τσουρέκι και της είχα απαντήσει να μας στείλει και εμάς εδώ στην Αθήνα. Και η Άννυ έτσι απλά το πραγματοποίησε... ;)

Όπως καταλαβαίνετε τα τσουρέκια εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt.

Πριν το φάτε όμως μπορείτε να εξασκήσετε και τις ικανότητές σας στην ισορροπία!

3.20 μ.μ.

Σήμερα έφερα συμβολικά δώρακια για όλους. Έκανα και μερικά τελευταία ψώνια από το online shop www.chipiechipie.gr

Φοβερό γιλέκο mongolian, το hit του φετινού χειμώνα που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Jean παντελόνι destroyed που μπορείτε να το βάλετε με sneakers το πρωί και με ψηλοτάκουνα για βραδινή εμφάνιση και top φουλάρι για rock εμφανίσεις.

Επίσης πήρα στην Πάττυ - επειδή χάνει συνέχεια το κινητό της -  μια super stylish θήκη κινητού για να το έχει πάντα μαζί της.

Στην Μαρία που το κρυφό της όνειρο είναι να γίνει χορεύτρια, ένα γιλέκο με κρόσσια σε εντυπωσιακό πετρόλ.

Και στην Χριστίνα που πιστεύει πως στην προηγούμενη ζωή της ζούσε σε μια σοφίτα στο κέντρο του Παρισιού μια πλεκτή μπλούζα με κεντημένες πέρλες με το μότο "La vie en rose à Paris" που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη της!

 Η Σταυρούλα ζήλεψε το φουλάρι μου και της το χάρισα. Το φόρεσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που της πήγαινε πολύ. Σημασία λοιπόν δεν έχει το τι φοράς αλλά το πως το φοράς...

Ξέχασα την Κατερίνα που είχε γενέθλια και της πήρα καθημερινό jacket με κουκούλα που θα το βολευτεί πολύ και δε θα το βγάζει από πάνω της! Απλά η Κατερίνα μας είναι τόσο ντροπαλή και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί ;)

Επισκεφτείτε το Chipie Chipie (Εμπορικό Κέντρο ΑΙΓΛΗ, Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, Τηλ.:  210 6233356) για να δείτε όλη την πλούσια συλλογή από ολοκληρωμένες προτάσεις, για όλες τις ώρες της ημέρας. Υπέροχα trendy ρούχα εισαγωγής από Γαλλία και Ιταλία, όπως φορέματα, jeans, tops, shorts, funky t-shirts, φουλάρια, συνδυασμένα με αξεσουάρ, ολοκληρώνουν το στυλ της γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει.

Ας διαβάσουμε όμως λίγο και τα κείμενα για απόψε, ακούγοντας την Πάττυ με προσοχή που μου διηγείται τις εξελίξεις της εβδομάδας που πέρασε. Και έχουν συμβεί πολλά....

3.50 μ.μ. Γρήγορη επίσκεψη στο κοντρόλ για να δω τα καθιερωμένα βίντεο των παικτών! Να σημειωθεί πως πραγματικά γέλασα πάρα πολύ με το βίντεο του Μιθριδάτη και αποφάσισα πως θέλω να τον κάνω φίλο μου.

Ο Στέφανος και ο Κώστας ποζάρουν με χάρη στον φακό και δε μου χαλάνε ποτέ χατίρι!

Αποκαλύφτηκε η πραγματική ταυτότητα του Στέφανου... από άλλο πλανήτη!

4.40 μ.μ.

Ο Στέφανος με summer outfit για μεγαλύτερη έμπνευση!

Ο Ηλίας και ο Αχιλλέας με μυούν στον μαγικό κόσμο των applications! Μου δείχνουν τα νέα apps που έχουν ανακαλύψει.

Και το αποτέλεσμα της ανακάλυψης! Dancing on magic floor!

Χάρης, Στέφανος, Ηλίας και εγώ σε μια έξαρση χορευτικών ικανοτήτων!

5.10 μ.μ.

Ώρα για να επιλέξουμε το αποψινό look.

Αφού βρισκόμαστε ήδη σε εορτασικό κλίμα, το σημερινό φόρεμα θα είναι βαθύ κόκκινο! Το έραψε αποκλειστικά για την αποψινή εμφάνιση ο αγαπημένος μου Aslanis και είναι ένα σχέδιο με βαθύ κρουαζέ ντεκολτέ που χρησιμοποιεί ιδιαίτερα στις δημιουργίες του.

Παπούτσια να συνδυάσουμε με το φόρεμα!

Καταλήξαμε στα βελούδινα μαύρα Ralph Lauren peep toes.

Κοσμήματα KESSARIS.

Ποια σκουλαρίκια να επιλέξουμε;

Σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια.

Και βραχιόλι επίσης με λευκά διαμάντια για να ολοκληρωθεί το look!

Μake up time!

Νομίζω ότι η νέα Χριστουγεννιάτικη σειρά μακιγιάζ Glitter and Ice της Mac έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτό το show, οπότε έπρεπε να τη δοκιμάσω!

Η σειρά Glitter & Ice, είναι η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της MAC, εμπνευσμένη από τον Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ Johnny Weir.

Λάτρεψα το φοβερό κραγιόν Such Flare True red με ματ υφή που υπόσχεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα στα χείλη σας!

Ξεχώρισα τη σκιά Mineralize Eye Shadow Snow Season με τα ιριδίζοντα στοιχεία και τις μεταλλικές αποχρώσεις που εξασφαλίζει ένα λαμπερό βλέμμα!

Το λίπγκλος Dazzleglass έχει ένα φοβερό glossy αποτέλεσμα και είναι η πιο σημαντική πινελιά του αυτής εντυπωσιακής πρότασης μακιγιάζ.

Βρήκα πολύ καλή ιδέα για δώρο είναι το σετ μακιγιάζ Ice Parade Festive Frost. Είναι πολύ πρακτικό γιατί περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα: κραγιόν, μολύβι και λίπγκλος. Οι φίλες σας θα σας ευγνωμονούν! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.maccosmetics.gr και την ομάδα στο facebook facebook.com/MACcosmetics.

7.18 μ.μ.

Happy Faces στο καμαρίνι.

Μαριαλένα και Μηνάς από τον Ant1 μοιράζουν προσκλήσεις -χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Funny Ηλίας

Funny Χάρης

Funny Αχιλλέας

Ο Σλάβο με απειλεί με το παγοπέδιλο... Θα είναι ο παρτενέρ μου τον Ιανουάριο! Είπα το Ναι γιατί εμπιστεύομαι τον Σλάβο και δε θα με οδηγήσει προς τις πατερίτσες...

 Ο Βασίλης όμως απειλεί τον Στέφανο με τη ροζ περούκα... Την οποία ο Στέφανος δε θέλει να βάλει γιατί κάποιος άλλος τη φόρεσε πριν...

Προσπάθησε αλλά ο Στεφ βγήκε αλλώβητος από την μάχη!

8.14 μ.μ.

Ούτε το ρόδι μου δε με αφήνουν να φάω!

8.45 μ.μ.

Ήρθε η στιγμή να πάμε στο πλατό!

Όλοι είναι στις θέσεις τους, εκτός από τον Πέτρο!

9.10 μ.μ.

Το έβδομο live ξεκίνησε! Oι διαγωνιζόμενοι πρέπει να «εκτελέσουν» τέλεια το element «Stop Sequence», να σταματούν δηλαδή κατά τη διάρκεια της χορογραφίας, χρησιμοποιώντας σαν φρένο τις λεπίδες από τα παγοπέδιλά τους! Σήμερα θα διαγωνιστούν 6 χορευτικά ζευγάρια, αυτή τη φορά, καθώς ένας τραυματισμός στις πρόβες, στέρησε τη συμμετοχή της Χριστίνας Παππά σε αυτό το live. Miss you Χριστινάκι!

Τη Guest εμφάνιση της βδομάδας έκανε ο Μιθριδάτης. Μαζί με την Όλγα χόρεψαν το «Flash» των Queen. Γελάσαμε πάρα πολύ και μακάρι να μας έκανε επίσκεψη κάθε εβδομάδα!!! Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με 3 ερμηνευτές του μιούζικαλ «West End Stars in Concert» τραγούδησαν το «Somewhere» από το θρυλικό μιούζικαλ «West Side Story» και μας «ταξίδεψαν» somewhere... nice!

 Με τη Φωτεινή Δάρρα - φοβερή φωνή!

12.40 π.μ. Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν- για πρώτη φορά- στο «skate off» ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ιωάννα Πηλιχού. Αφού επανέλαβαν τη χορογραφία τους, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν εκείνος, αποχώρησε από το Dancing οn Ice, αφήνοντάς μας όμορφες αναμνήσεις!

Υ.Γ.

Τα νέα μου apps και το αποτέλεσμα ;)

Δείτε επίσης: Dancing on Ice Scrapbook - Live#6 Dancing on Ice Scrapbook – Live #5  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.