ΣΤΙΛ

Brown sugar


22 Δεκεμβρίου 2011

tumblr_lwgv0pXqC51qib21lo1_5001.jpg

Έχετε καφέ στην ντουλάπα σας;

Σκεφτόμουν... πως ένα κλασικό και κάποιες φορές βαρετό χρώμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μια πολύ trendy πρόταση για το look μας; Η απάντηση είναι κάνοντας έξυπνους συνδυασμούς. Το καφέ στην πιο σκούρα του απόχρωση, μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον εάν το παντρέψετε με ένα ακόμη πιο έντονο χρώμα όπως για παράδειγμα το μαύρο. Δοκιμάστε το στην πιο basic εκδοχή του ή και σε ένα πιο απογευματινό ντύσιμο. Για να το πάτε σε μια άλλη διάσταση, περά από τα τετριμμένα, δοκιμάστε να το εντάξετε μέσα σε ένα bohemian πλαίσιο. Τα παρακάτω παραδείγματα μπορούν να σας βοηθήσουν: Η πάντα κομψή Bianca Brandolini με αέρινη XL πουκαμίσα μέσα από μαύρο skinny τζιν. Σούπερ τα φαλτ παπούτσια με την μπαρέτα. Τη βλέπεις και νιώθεις ότι δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Στόχος επετεύχθη!

Μάξι φούστα σε καφέ άνετο πουλόβερ σε μαύρο, καπέλο-panama από τις καλοκαιρινές διακοπές, πολλά κοσμήματα. Bohemian rhapsody του street style! Μμμ, ενδιαφέρον: δερμάτινη καφέ μπλούζα και Pied-de-poule φούστα και τσάντα με γεωμετρικά μοτίβα, η φετινή τάση της μίξης μοτίβων σε όλο τους το μεγαλείο.Για περισσότερες ιδέες διαβάστε ακόμα: To προσωπικό στυλ της Bianca Brandolini Πως να κάνετε μόδα με ένα απλό t-shirt

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.