ΣΤΙΛ

Navajo style


8 Ιανουαρίου 2012

schouler_bfwaw1112_045.jpg

Και ο χορός των Navajo καλά κρατεί!

Πασμίνα σε στυλ Navajo, ένα απλό blue jean και multi-culti στοιχεία. Φοβερό look πόλης! Από την πασαρέλα Proenza Schouler

sΞεκίνησε φέτος από τις μεγάλες πασαρέλες της Isabel Marant αλλά και τους Proenza Schouler και γρήγορα εξαπλώθεικε σε blogs και σε σελίδες περιοδικών που γέμισαν χρώματα, Ινδιάνικα μοτίβα, μποτάκια, δερμάτινες τσάντες σε στυλ "Μοναστηράκι" φτερά και πόντσο. Σε ορισμένες περιπτώσεις μας βόλεψε γιατί όλες κάπου είχαμε λίγο-πολύ καταχωνιασμένο από τα 90’s ένα πόντσο ή ένα t-shirt με τον print τον Άνεμο στα Μαλλιά σου! Βλέποντας κάπου στα γρήγορα το preview των τάσεων της επόμενης σεζόν (μακριά στο ορίζοντα- θα επεκταθώ σε μελλοντική ανάρτηση) το χρώμα και το έθνικ είναι μια από τις τάσεις που έρχονται για να μας ντύσουν και την άνοιξη καλοκαίρι. Προς το παρόν τα Navaho σχέδια είναι πολύ στη μόδα και είναι πολύ-πολύ hot. Εάν δεν σας αρέσει στην υπερβολή του, τότε μπορείτε να το εντάξετε σε ένα πιο casual look προσθέτοντας ένα στοιχείο όπως πασμίνα ή κασκόλ ή μπορείτε απλά να το εντάξετε στην κοσμηματοθήκη σας ή στα βραδινά τσαντάκια σας. Για εκείνον: πλεκτή ζακέτα με navajo σχέδια Διαβάστε για το trend του πουλόβερ και πως να το φορέσετε αλλά και διαλέξτε ρούχα σύμφωνα με το σωματότυπό σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.