ΣΤΙΛ

Τα δετά μποτάκια πλατφόρμα


11 Ιανουαρίου 2012

k2C1qdr8lwo1_5001.jpg

Από τα πιο άνετα και ευκολοφόρετα παπούτσια της φετινής σεζόν είναι τα δετά μποτάκια με πλατφόρμα. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι δίνουν ύψος, είναι άνετα και αποτελούν μια σωστή επιλογή για μια casual chic εμφάνιση.

Κορίτσι της πόλης Για μια urban νότα στην καθημερινότητά σας, αντικαταστήστε τα πρωινά σας παπούτσια με τα άνετα δετά wedges. Βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας όπως το μαύρο skinny jean και το δερμάτινο biker τζάκετ, συνδυάζονται ιδανικά με τα δετά σουέτ μποτάκια προσδίδοντας άνεση και στυλ στην καθημερινότητά σας. Το αγαπημένο απαλό καμηλό παλτό σε συνδυασμό με το μαύρο δημιουργούν ένα κομψό και νεανικό στυλ. All time classic Αν θέλετε να αποφύγετε τις εκκεντρικότητες η καλύτερη επιλογή σας είναι τα φορέσετε με μια καμπαρντίνα. Επίσης, οι ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι όπως ένα χοντρό καλσόν (παρόλο που «προσθέτει», το ύψος του τακουνιού θα σας σώσει) ή ένα τοπ είναι οι σύμμαχοι για ένα θηλυκό και άριστο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας. Ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και μια ευρύχωρη τσάντα με λουρί από αλυσίδα αποτελούν τα κομμάτια κλειδιά για ένα επίκαιρο και μοντέρνο look. Διαβάστε ακόμα για τις μάλλινες κάλτσες το φετίχ του casual look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.