ΣΤΙΛ

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.149


19 Ιανουαρίου 2020

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.149

Kάθε εβδομάδα οι editors του #jennygr σας εκθέτουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια.

Συνήθως είναι όλα εκείνα τα πράγματα που μας φάνηκαν χρήσιμα ή που απλά έκαναν την καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη. Μπορεί να είναι κάτι πολύ μικρό όπως ένα βιβλίο ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μέχρι beauty θησαυροί που έκαναν την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας να λάμπουν, αλλά και τα πιο εντυπωσιακά fashion items.

Αυτά ξεχωρίσαμε για την εβδομάδα που πέρασε.

Πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και πλεξούδες

Όσο χειμωνιάζει, αναζητάμε στιλιστικές λύσεις που θα μας κρατούν ζεστές, αλλά παράλληλα θα προσφέρουν κομψότητα και άνεση. Με το που είδα το παρακάτω πουλόβερ το αγάπησα και θέλησα να το εντάξω στην ντουλάπα μου. Συνδυάζεται εύκολα με κάθε παντελόνι ενώ μπορεί να απογειωθεί με τα σωστά αξεσουάρ. 

jenny.gr

- Έλενα Κρητικού 

H τέλεια μάσκα για τα μαλλιά μου

jenny.gr

Τελευταία ένιωθα τα μαλλιά μου ξηρά και ιδιαίτερα τις άκρες τους έτσι κάνοντας μια έρευνα αποφάσισα να κάνω περισσότερο focus στην περιποιησή τους. Εμπιστεύτηκα λοιπόν την μάσκα Extraordinary Oil Jojoba που είναι πολλαπλών χρήσων με πλούσιο έλαιο jojoba και ένιωσα ότι τα μαλλιά μου βρίσκουν την χαμένη τους λάμψη και ζωντάνια! 

Ελένη Τσούτση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.