ΣΤΙΛ

Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες για να κάνετε φέτος ένα δώρο στον εαυτό σας ή στη φίλη σας


The Jennettes

13 Φεβρουαρίου 2020

Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες για να κάνετε φέτος ένα δώρο στον εαυτό σας ή στη φίλη σας

Άγιος Βαλεντίνος. Μία γιορτή αμφιλεγόμενη, για πολλούς με εμπορικό υπόβαθρο, για αρκετούς μία έξαρση υπερκαταναλωτισμού και για τους ρομαντικούς μία ευκαιρία ακόμα για καρδούλες και φιλάκια. 

Σε όποια ομάδα κι αν ανήκετε όμως, ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να είναι μία ακόμα ευκαιρία για να κάνετε όσους αγαπάτε να νιώσουν καλύτερα. Η καθημερινότητα σαφώς, σας απορροφά και μία τέτοια γιορτή, με το κόκκινο και το ροζ να κυριαρχεί, τα λουλούδια και τα σοκολατάκια να είναι παντού γύρω σας, ίσως σας αφυπνίσει. 

Κι εμείς αυτό θέλουμε. Εκείνη τη μέρα να την αντιμετωπίσετε διαφορετικά. Να βρείτε έναν λόγο να νιώσετε καλύτερα, είτε κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σας, είτε σε όποιον νομίζετε ότι το έχει ανάγκη. Η αξία λίγη σημασία έχει, η χειρονομία όμως είναι αυτή που μετρά, μαζί με το χαμόγελο που θα εισπράξετε. 

Κι αν δεν σας πάει κάπου το μυαλό αυτή τη στιγμή, βλέποντας τις προτάσεις μας παρακάτω, μάλλον θα έχετε πολλές επιλογές. Και για τα δώρα αλλά και για τους παραλήπτες. 

Η χαρά της beauty junky 

jenny.gr

City Nudes Eyeshadow Palette της Radiant Professional Make up

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για να κάνετε στην κολλητή σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από μια παλέτα σκιών, αν μάλιστα έχει χωρίσει και πρόσφατα θα το εκτιμήσει περισσότερο. H City Nudes Eyeshadow Palette της Radiant Professional Make up περιλαμβάνει 9 άκρως κολακευτικές σκιές σε πλούσιες μοντέρνες  αποχρώσεις με ματ και shimmer υφές, που θα την κάνουν να δημιουργήσει τα πιο μοντέρνα και edgy μακιγιάζ ματιών. Plus, εκτός από τις αποχρώσεις θα λατρέψει και το όμορφο packaging αλλά και το εύχρηστο μέγεθος που θα χωράει στην τσάντα της.

Το update στην ντουλάπα της fashionista

 

jenny.gr

Red Valentino, Attica

Ένα ακόμα φόρεμα ποτέ δεν είναι αρκετό για την γυναίκα που αγαπάει την κομψότητα. Σε Α γραμμή και με ξεχωριστές λεπτομέρειες θα μείνει για καιρό στην πρώτη γραμμή της γκαρνταρόμπας. 

Το χρωματιστό πουλόβερ για την πρακτική σας φίλη

 

jenny.gr

American Eagle, notos

Ένα πλεκτό σε fun χρώματα είναι η τέλεια ιδέα ακόμα και για όσες μισούν τον Άγιο Βαλεντίνο. 

Το θαυματουργό hair oil

jenny.gr

Argan Oil Ultra Light Spray

Το Argan Oil Ultra Light Spray είναι το ιδανικό λάδι σε spary που μπορείτε να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας αυτή τη μέρα και να τους χαρίσετε δύναμη και ενισχυμένη λάμψη. Λίγες σταγόνες είτε πριν το λούσιμο είτε μετά για να αποκτήσουν τα μαλλιά extra ζωντάνια και ενυδάτωση.

Ο θησαυρός για την bag lover

 

jenny.gr

See By Chloe, Attica 

Μία τέτοια τσάντα είναι στη λίστα κάθε stylish γυναίκας. Το πιθανότερο είναι ο παραλήπτης αυτού του δώρου να είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει. 

Το statement καλσόν για την εκκεντρική κολλητή σας

jenny.gr

 

Calzedonia

Kαρό, girly και super stylish καλσόν ζητά να γίνει το τέλειο δώρο, να φορεθεί με φούστες και κομψά τακούνια την Ημέρα των ερωτευμένων.

Το πάντα επίκαιρο κόκκινο κραγιόν για όλες ανεξαιρέτως

jenny.gr

Give Me Fever, Love Me Lipstick Mac

Αν δυσκολεύεστε να μπείτε στο mood της ημέρας, τότε δεν έχετε παρά να φορέσετε την απόλυτη κόκκινη απόχρωση κραγιόν, την Give Me Fever της σειράς Love Me Lipstick από την Mac. Επιλέξτε να τη φορέσετε το πρωί στο γραφείο και φυσικά όταν θα βγείτε, αφού σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

Το lingerie για τις ρομαντικές ψυχές

jenny.gr

Triumph

Ενα κομψό lingerie θα σας κάνει να νιώσετε πιο θηλυκές την ίδια κιόλας στιγμή που θα το φορέσετε.

Το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας

jenny.gr

White Caviar Eye Extraordinaire La Prairie

Αν αυτή τη μέρα την περάσετε μόνες σας, τότε κάντε το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας – ένα skincare δώρο που θα σας αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης - την κρέμα ματιών White Caviar Eye Extraordinaire της La Prairie. Είναι μια πλούσια, φίνα δημιουργία που δίνει φως κάτω από τα μάτια και θα κάνει το βλέμμα σας πιο φρέσκο και νεανικό. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. 

To άρωμα που για ένα update στη συλλογή σας

jenny.gr

 MaisonZoulias, Τhe Bow

Εσείς που αναζητάτε το νέο άρωμα signature της αγαπημένης σας και θέλετε να δείτε να χαμογελά από χαρά όταν το κρατάει, σας έχουμε την τέλεια επιλογή. Η πρώτη αρωματική δημιουργία του MaisonZoulias, Τhe Bow, είναι «δεμένο» πάνω σε δροσερές νότες τόσο μοναδικές και αισθαντικές που θα κάνουν τη σύντροφό σας να το λατρέψει.

Το βερνίκι νυχιών που θα κλέψει τα βλέμματα

jenny.gr

Τalk sweet to me, Essie

Το manicure που θα βάλει την μαμά σας σε Valentine's mood δεν είναι άλλο από το "talk sweet to me" βερνίκι νυχιών της Essie. Είναι η τέλεια έκπληξη για τη μαμά σας αφού θα την ενθουσιάσει η απόχρωση που είναι σαν ζαχαρωτό και σίγουρα θα θέλει και εκείνη να γιορτάσει την ημέρα του έρωτα όπως της αρμόζει.

Η κλασσική επιλογή για τους πιστές της ημέρας

jenny.gr

 

 

Τezenis

Τα εσώρουχα είναι πάντα μέρος της γιορτής κι αυτό είναι η πιο cute επιλογή. 

Για τους κολλημένους με την φωτογραφία και την τεχνολογία

jenny.gr

Cannon

Είναι η εποχή που όλοι μιλούν με τις φωτογραφίες και αυτή η φωτογραφική μηχανή θα τα κάνει όλα πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά. 

Για την απαραίτητη ατμόσφαιρα της ημέρας κι όχι μόνο

jenny.gr

Diptyque, Atica

Το πολυαναμενόμενο κερί της Diptique για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το δώρο που θέλετε να πάρετε σε εσάς, στην κολλητή σας, στη μαμά σας. Και μάλλον το θέλουν κι εκείνες. Η επιλογή δική σας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.